28.3.2017

Mökkivarustusta pienelleMeidän perheeseen tuli siis sellainen pikkumussukka, jolle oli tarpeen mökillekin hankkia omia kamppeita. Näissäkin ostoksissa - niinkuin mahdollisimman monessa vauva-aiheisessa hankinnassa - pyrittiin ensisijaisesti hankkimaan kirppiksiltä ja käytettyä. Artekin syöttötuoleja löysin kaksin kappalein, toinen niistä on kaupungissa ja toinen nyt mökillä kyökin pöydän ääressä odottamassa mussuttajaa. Söpö keltainen keinutuoli on myös kirppislöytö, josta tuli heti sen nähdessäni ihanan nostalginen fiilis. Muistelen itse keinutelleeni samanlaisessa punaisessa pienenä serkkulassa.

Pinnasänky napattiin Ikean poistopisteestä parilla kympillä, se on palvellut yhden elämän mallikappaleena ja on jonkin verran kulahtanut. Siihen meinaan vielä sipaista maalit pintaan. Hyvin se nyt jo sopii meidän mökkimakkarin ison sängyn jalkopäähän.

8 kommenttia :

 1. Mahtavia löytöjä! Mulla oli tuollainen punainen keinutuoli lapsena myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Onkohan noita ollut muitakin värejä kuin keltainen ja punainen... Mä en muista nähneeni.

   Poista
  2. Meillä oli vaaleansininen keinutuoli :)

   Poista
 2. Tuo Artekin tuoli on mainio. Siinä istuu lapsi hyvin pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kuulla! Ja myös mietin että tuommosen saa hyvin myytyä kun tarvetta ei sitten joskus enää ole.

   Poista
 3. Hyviä löytöjä olet tehnyt ja ihanaa kun hankitte käytettyjä huonekaluja. Tuo keltainen kiikku on ihan jumalattoman suloinen, varmasti on pienellekin mieluinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti yhtä mieluinen kun oli mulle silloin vuosikymmeniä sitten :D Ja ilman muuta käytettynä, niin paljon kuin vain löydetään!

   Poista
 4. Meille rantautui samanlainen syöttötuoli vanhempieni ullakolta. Kahden pikkusisareni käytön jäljiltä edelleen mainiossa kunnossa eli laatua pitäisi olla:- ). Kivoja löytöjä! Ja ihana lukea mökkijuttujasi.. Kutkuttaa jo mennä itsekin korkkaamaan mökkikausi. Kuopion tasolla on vaan lunta vielä maassa ja järvet jäässä, joten täytyy odotella muutama viikko.

  VastaaPoista