6.3.2017

Kaupunkikodin remontti - ennen ja jälkeen / osa 3


Siirrytäänpä remonttimuisteloissa eteiseen. Täällä ehdittiin tehdä seuraavaa:

 • -lattiat, seinät ja katot rempattiin niinkuin olkkarissakin
 • -pistorasiat ja katkaisijat vaihdettiin
 • -naulakko vaihdettiin
 • -ovikello vaihdettiin
 •  
Ulko-oven vihreä väri koki saman kuin kaakeliuunikin - sitä ei muutettu miksikään, mutta se näyttää ympäröivien värien muututtua sävyltään viileämmältä. Hyvä näin.

Eteisessä riittää vielä viimeisteltävää. Jalkalistoista osa pitää kiinnittää ja muotoilla. Ulko-oven kynnys pitää maalata. Vessan oven yläpuolella olevat kaapit levytetään umpeen jotta vähän levottoman näköinen yleisvaikutelma rauhoittuu. Ja sitten pitää vielä korjata mun pieni moka; maalasin remonttipäissäni oven smyygin harmaalla seinämaalilla - siitä olisi pitänyt siis tulla kiiltävä kermanvalkoinen.

5 kommenttia :

 1. Hei, ollaan naulakkosamikset! :) Mun nykyisen asunnon eteisessä oli valmiina samanlainen naulakko, kun muutin. Harmi vain, että mun rempassa ei käynyt kuten teillä - mun oranssiksi maalattu ulko-ovi ei parantunut, vaikka seinät ympärillä saivat uuden sävyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee naulakkosamikset! Toi on kyllä kiva malli toi putkinaulakko, tykkään tosi paljon. Oranssiin voi juu olla aika vaikea vaikuttaa :D

   Poista
 2. Tämä on kyllä loistava postaussarja! Todela upea freesaus koko asuntoon. Pidän vaalean puun ja vihreiden sävyjen yhdistelmästä hurjan paljon.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniisti ja hyvällä maulla tehty remontti! Kauniit jalkalistat, mistä olette ostaneet? Maalasitteko nuo pariovet vanhan maalin päälle uudestaan?

  VastaaPoista
 4. Sitä mietin että jos teillä on puute säilytystiloista niin miksi levytätte umpeen nuo yläkaapit? Kyllähän sinne saisi matkalaukut sun muut harvoin tarvittavat tavarat. Tai vaikka säästöpakkaukset taloudessa käytettäviä papereita tai työkaluja. Mutta ymmärrän kyllä jos koette ne epäkäytännöllisiksi.

  VastaaPoista