BLOGISTA & KIRJOITTAJASTA
OMAKOTITALO KAUPUNGISSA JA KESÄELÄMÄÄ RINTAMAMIESTALOSSA MAALLA

Perustin Vihreä talo -blogin kesällä 2008 kun olin juuri ostanut kesäpaikakseni rintamamiestalon pellonreunassa, noin 150 kilometrin päässä kotikaupungistani Helsingistä. Aloin laittaa muistiin talon remontin etenemistä ja kuvata kirpputoreilta löytyneitä mökille tarpeellisia tavaroita. Sittemmin on tapahtunut paljon; rintamamiestaloa on remontoitu yltä ja päältä, sisustusta on sommiteltu, puutarhaa on möyritty, metsää on raivattu, on tehty ruokaa ja saunottu. On myös oltu tekemättä mitään, katseltu sään muuttumista ja lekoteltu aurinkotuolissa.

Kaupungissakin on tapahtunut; nyt asutaan Helsingin keskustan tuntumassa kaksiossa vanhassa vuonna 1906 rakennetussa talossa. Se remontoitiin perin pohjin lattiasta kattoon ja tuttuun tapaan koko urakka dokumetointiin blogiin. Tästä ollaan pian lähdössä eteenpäin; suunnittelemme parhaillaan talon rakennuttamista.

Kahdeksan bloggausvuoden aikana blogista on kasvanut minulle rakas sivutyö. Postauksia on takana noin tuhat, eikä loppua näy. Vaikka ei remontoitaisikaan niin aina löytyy kerrottavaa, kuvattavaa ja raportoitavaa. Nykyään blogin aihealueet ulottuvat sisustuksen ja remontoinnin lisäksi myös mm. ruokaan, designiin, tapahtumiin, ostovinkkeihin, puutarhanhoitoon, kirppistelyyn, reissaamiseen, diy-ideoihin, kirjavinkkeihin, ravintolasuosituksiin, muiden kodeissa vierailemiseen, kattausideoihin jne. jne. Kaikkeen mikä liittyy kaupungissa ja maalla elämisen tapaan.

Ota yhteyttä: vihreatalo(ät)gmail.com
.