3.3.2017

Kaupunkikodin remontti - ennen ja jälkeen -sarja alkaaVuosi sitten ostimme kaksion vuonna 1906 rakennetusta talosta Helsingin Punavuoresta. Asunto oli ostohetkellä nuhjuisessa kunnossa ja helmikuussa 2016 aloitettiinkin täällä täysremontti, jossa kaikki pinnat käytiin läpi lautalattiasta kattoon. Remonttipostauksia löytyy täältä blogista iso liuta "Remontti kaupungissa" -tunnisteen alta.

Niinkuin aiemmin jo kirjoittelin on remontti vieläkin vähän kesken (listat, pesukonenurkkaus, mitä näitä nyt on). On tehnyt mieli tehdä ennen-jälkeen postauksia tästä kodin remppaurakasta, mutta olen jäänyt odottelemaan että saataisiin se viimeisen päälle valmiiksi. Nyt en kyllä enää odottele, olkoon vähän sinne päin! Tästä alkaa siis muutaman postauksen sarja: Kaupunkikodin remontti - ennen ja jälkeen. Nyt laitan kameran jalustaan kiinni ja alan kuvata.

6 kommenttia :

 1. Ihan mieletön muutos! Mielenkiinnolla odotan sarjaa. Tuo lattia teko melkoisen vaikutuksen, jos kyseessä on sama vanha lautalattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama lattia se on! Tosi paljon muutti koko asunnon ilmettä että tuo kellastunut sävy poistui.

   Poista
 2. Hieno muutos! Mistä nuo kaappien vetimet on ostettu? Meillä olisi myös keittiökaappien päivitys edessä ja tarvittaisiin vähän tuon tyylisiä vetimiä.

  Ani

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, että teillä on kyllä silmää remontointiin. Upealta näyttää muutokset :)

  VastaaPoista
 4. Moikka, mikä maali / pinnoitus tuossa lattiassa on. Todella tyylikäs. Terveisin: Remonttimies

  VastaaPoista
 5. Moi! Lattia on lipeöity ja äljyvahattu.

  VastaaPoista