17.3.2017

Ikeavinkki: Iina Vuorivirran pinottava maljakkosarja



Kävin Ikeassa haistelemassa vähän puutarhasomistustuulia ja tein siinä sivussa tosi kivan löydön. Suomalainen Iina Vuorivirta on suunnitellut Ikealle jo tovin aikaa tuotteita ja nyt ensimmäiset alkavat löytyä myymälöiden hyllyistä. (Hänet taidetaan tuntea parhaiten nokkelasta Vino-peilistään.) Tässä Vuorivirran Ikea PS 2017 -mallistoon suunnittelemassa kolmiosaisessa pinottavassa maljakkosarjassa on minun mielestä klassikkoainesta. Maljakoiden muodoissa on jotain iätöntä ja tuo trio on mun nähdäkseni tosi monikäyttöinen ja toimiva. Pinoutuu kauniisti säilytykseen ja yksittäisinä osina hirmu elegantti. Kiikutin tämän ilolla kassan kautta meille kotiin. Ja ikeamaiseen tyyliin ei ole hinnalla pilattu, kolmikko maksaa 24,95 eur. Tästä oli kaksi väritystä, tämä harmaa ja huurrettu valkoinen. Tyylikkäitä molemmat.

7 kommenttia :

 1. Olet kyllä ihan oikeassa siinä, että näissä maljakoissa on klassikkoainesta! Kaunis etenkin tuo harmaa lasi, pitänee suunnata lähiaikoina Ikeaan kotiuttamaan nämä itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lämmin suositukseni kotiutukselle! :)

   Poista
 2. Olen ihaillut tätä maljakkosettiä jo tovin, ja ehdottomasti se pitää käydä nappaamassa kokoelmiin. Klassikko on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Just mietin että jos tässä maljakkosetissä olisi vaikka Iittalan tarra kyljessä niin klassikkopeli olisi aivan selvä.

   Poista
 3. Harmi,kun en näitä bongannut Ikean reissulla.Ovat kyllä kauniit ja varmaan klassikkoainesta!

  VastaaPoista