15.3.2017

Kevätkuume ja sinisade


Kevätkuume alkaa toden teolla nostaa päätään. Puutarhasuunnitelmat vilisevät ajatuksissa koko ajan ja kivoimmat viljelykirjat on haettu kirjastosta ja nostettu kaapista selailtaviksi. Ideoita Vihreän talon pihan, terassien ja kuistien somistamiseksi humisee päässä. Ihanaa!

Katselin viime kevään ja kesän mökkikuvia ja törmäsin näihin otoksiin kuistilta. Siellä oli hetken aikaa tuollainen kaunis sinisade vihreää fiilistä tekemässä. Mulla oli suunnitelmissa istuttaa se pihaan ja huvikseen testata josko se selviäisi talvesta. Mutta se ei lopulta selvinnyt edes tuolta kuistilta pihaan asti kun jo kuoli. Lähdin mökiltä aurinkoisilla ilmoilla kaupunkiin käymään ja se unohtui pienessä purkissaan moneksi päiväksi tuohon kuistin paahteeseen. Sinne meni mun suunnitelmat omasta Wisteria Lanesta - jäi onneksi edes nämä valokuvat muistoksi. No, aina roiskuu kun rapataan puutarhahommissa!


1 kommentti :

  1. Hei, älä sure, ei se sinisade todennäköisesti olisi kuitenkaan selvinnyt talvesta! Kultasade sen sijaan voi hyvinkin selviytyä, tosin usein pensasmaisena eli saattaa paleltua talvella osittain. Jos kultasateesta innostut, niin vinkiksi: kannattaa suojata verkolla syksystä kevääseen, on jänisten kaviaaria. Onnellista kevään odotusta, t: Minna J.

    VastaaPoista