28.11.2017

Vähän joulua ikkunalaudallaKaupunkikodin ikkunalaudalle on kerääntynyt taas asetelma kaikenlaista. Kilpipiilean, eukalyptuksen oksien ja hyasinttiparven seurana on Nuutajärven valmistama Oiva Toikan hauska koristepullo Tunturissa Rospuutto -sarjasta. Kilpipiilean kaunismuotoinen punasavinen ruukku on Samujin. Se on valmistettu käsin Helsingissä kotimaisesta punasavesta, todellinen lähituote siis.

Muistinpa tällä kertaa napata itsellenikin tuoksukynttilöitä joulumarkkinakuormasta - viime kerralla niitä ei jäänytkään yhden yhtä! Nyt on vielä jokaista tuoksua (Rosmariini, Sitruunaruoho, Laventeli, tuoksuton Naturel) muutamia jäljellä. Niitä voi kysellä minulta sähköpostitse vihreatalo(a)gmail.com. Kynttilöitä voi noutaa multa täältä Helsingin Punavuoresta ja postituskin saattaisi onnistua jos niin toivotaan. Ja hintaahan niillä on 13 eur / kpl tuoksuvat ja 10 eur / kpl tuoksuton.

2 kommenttia :

  1. Ostin Parolasta sun laventelikynttilän ja on mieleinen; ei savuta, miellyttävä tuoksu ja kaunis. Suosittelen. Ja oli kiva nähdä "livenä". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos kommentista ja superkiva kuulla että kynttilä on ollut mieleinen :)

      Poista