2.12.2017

Kirppislöytö --- Marimekon vaneritarjotin


Ensimmäisen kerran bongasin tällaisen Marimekon vanhan kahvallisen vaneritarjottimen mahtavien löytöjen tekijän, aatos_annan Instagramista. Tuolta löytyy kuva siitä Annan tarjottimesta. Siitä pitäen olen pitänyt kirppiksillä silmäni auki ja kaunismuotoisen tarjottimen mielen päällä. Tiedossa oli ettei näistä löydy mitään leimoja, joten tarjotin saattaisi tulla vastaan hyvikin halvalla. Ja niinhän se sitten tuli, kolmella eurolla!

Tarjotin on mukavan kokoinen, hiukan isompi kuin miltä kuvissa vaikuttaa. Ainakin mökillä tuolle löytyy varmasti käyttöä, siellä tarttee kantaa koko ajan juotavaa ja syötävää sisään ja ulos. Ja huippua että kantaminen onnistuu yhdellä kädellä. Miten näpsää että voi pitää tarjotinta toisessa kädessä ja toisella availla ja sulkea ovia kulkiessaan.

Tarjotinkaunotar on kunnostustoimenpiteiden tarpeessa. Sen kulahtaneen punaisen maalipinnan alta pilkistelee valkoista, se lienee alkuperäinen väri. Nyt mietiskelen ihan rauhassa minkä värin tuon pintaan sipaisen. En ajattele että se pitäisi automaattisesti palauttaa alkuperäiseen asuunsa, vaan se saakoon värin jonka myötä tulee varmasti esille ja käyttöön. Saas nähdä mihin päädytään.4 kommenttia :

 1. Upea löytö!

  -Tiia

  VastaaPoista
 2. Upea on ulkonäkö ja plussaa tosiaan käytännöllisyydestä! Täytyy pitää itsekin silmät auki kirppareilla;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana löytö! Kyllä on ikävä Suomen kirpputoreja!

  VastaaPoista
 4. Sain tuollaisen tarjottimen entisöitäväksi, enkä löytänyt mitään tietoja tästä. Tämä sinun blogi on ainoa.Olisiko sinulla tietoa edes nimestä? :)

  VastaaPoista