19.11.2017

Joulumarkkinavalmistelut täydessä vauhdissaEnsi viikon lauantaina on siis luvassa joulutunnelmaan virittäytymistä Parolan asemalla kun joulumarkkinat avaavat ovensa siellä klo 11-16. Kirjoittelinkin aiemmin että kahden vuoden tauon jälkeen käynnistin tuoksukynttilätehtaani ja erä Vihreä talo -soijakynttilöitä on tuolta markkinoilta taas saatavilla. Niiden lisäksi ryhdyn pop up -kukkakauppiaaksi; myyntiin tulee villejä kransseja, ihania kukkakimppuja ja muutamia viherkasveja kierrätysruukuissa.

Tänä vuonna lyömme siskoni Diagnoosi: Sisustusmanian kanssa hynttyyt yhteen ja avaamme asemahallin nurkkaan yhteisen sisustuspuodin. Tuoksukynttilöiden, kranssien ja kukkien lisäksi sieltä löytyy siis mm. käsintehtyä keramiikkaa, hienoja kylttejä ja kauniita puutähtiä. Kaikenlaista jouluisaa kotiinvietävää ja  lahjapakettiin käärittävää. Nämä kuvat sisko lähetti mulle eilen kun oli asemalla jo laittamassa ensimmäisiä tuotteita paikalleen meidän puotiin. Siellä ne mun kynttilätkin jo ovat näteissä riveissä vaaleanpunaisissa silkkipaprukääreissään! Astioitakin oli jo vinot pinot hyllyillä ja kukkakimpuille sinkkiämpärit valmiina. Tuosta meidän nurkasta tulee kyllä NIIN kiva.

Lupasin kertoa noiden mun kynttilöiden hintatietoja kun saan ne laskeskeltua. Tässä tulee:
  • Tuoksukynttilät Rosmariini, Sitruunaruoho tai Laventeli 13 eur / kpl
  • Tuoksuttomat soijakynttilät 10 eur /kpl
  • Keraamiseen astiaan valettu tuoksukynttilä 30 eur / kpl

Hinnat sisältävät alv:in.
 
Nuo listan viimeiset kynttilät ovat myös yhteistyö siskon kanssa. Hän on tehnyt käsin keraamiset purkit ja minä valoin niihin tuoksukynttilät. Näitä on siis minipieni erä, yhdeksän kappaletta vain.

Lisää infoa myyjäisistä, mukana olevista myyjistä jne. löytyy tuolta Katjan tekemästä postauksesta, käykäähän kurkkaamassa. Ja olispa mukavaa nähdä Parolassa ensi lauantaina! Täällä odotetaan jo markkinapäivää innosta syyhyten. Tässä alla vielä fiilinkiä niistä villeistä kransseista joita teen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti