15.11.2017

Arvonnan voittaja ja -25% alekoodi Finarten nettikauppaan!



Kaupallinen yhteistyö: Finarte

Niinhän siinä kävi että teidän mielestä ylivoimaisesti kaunein mun taannoin mökillä kuvaamista viidestä Finarte-matosta oli superpehmeä vihreäkuvioinen Suovilla. Ja niin se taitaa lopulta olla että munkin sydämen juuri tuo matto on vienyt. Harmaasävyinen Nakuru oli kommenteissa toiseksi suosituin, enkä ihmettele lainkaan. Graafiset harmaat ja mustat kuviot ovat kyllä tosi hienot. Sitten tulivat ripirinnan värikäs Mombasa, hillitty puuterinen Norm ja perinteinen Birgitta. Kiitos kaikista osallistumiskommenteista ja mielipiteistä, niitä oli tosi kiva lukea! Ja tulihan niitä kommentteja tuohon arvontaan vain aivan huikea määrä...

Finarte-arvonnan voittaja on nyt selvillä ja hän on...


Paljon onnea Nunnu, voitit siis juuri 150 euron lahjakortin Finarten nettikauppaan!  Finartelta otetaan sinuun pian yhteyttä palkinnon toimittamisen tiimoilta, katsastelehan siis sähköpostiasi.

Ja sitten vielä Finartelta teille kaikille ilahduttava juttu. Nyt on nimittäin niin mahtavasti että koodilla VIHREATALO saa Finarten nettikaupassa viikon ajan kaikista tuotteista -25% alennuksen - aikamoista! Alekoodi on voimassa ensi keskiviikkoon 22.11. asti. Jos siis jokin Finarten hienoista matoista kutkuttaa niin nyt on oiva tilaisuus saada se kivalla alella. Eiku tuonne kauppaan seilaamaan ja selaamaan!



2 kommenttia :

  1. Mää en kestä. Aivan mahtavaa! Tää pelasti viikkoni <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis....... mutta apua, kuulun kansalaisryhmään, joka ei osta tämän hintaisia mattoja. Se hän on koko kuukaudenpalkka :( mutta kaunis on ja haaveillahan voi.

    VastaaPoista