2.5.2012

Sauna ja lootalöytöSaunan kuistin iso vanha Alkon puulaatikko löytyi pikkupaikkakunnan rompetorilta. Se on justiinsa mitoiltaan sopiva saunan oven kainaloon halkolaatikoksi. Ja kaikkine kolhuineen ja tahroineen mustaa taustaa vasten tosi hieno. Se oli vähän risa ja siksi ehkä aika halpa. Pieni nitkuminen oli kuitenkin helppo korjata naputtelemalla muutama naula kriittisiin paikkoihin ja vääntämällä metallikehikkoa takaisin oikeaan asentoon.

We store burning wood in a large old crate I found at a car part sale. The text on the side means something like "Liquor store Ltd.", I think it´s the old name of the finnish state owned liquor company.12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Oho, täältä löytyy täsmälleen samanmoinen :) Joskus huuto.netistä bongattu, ja oli pakko huutaa kotiin vaikka postikulut kirpaisivatkin... :)
Alkon laatikko on kuitenkin klassikko.
t. Katja

Anna Vee kirjoitti...

Mahtavia löytöjä tuollaiset. Itse löysin työpaikaltani metallikehyksisiä puulaatikoita, ja onnistuin ruinaamaan niistä itselleni kaksi ihan ilmaiseksi. Vähästä sitä pieni ihminen tulee onnelliseksi! :)

Muistanko oikein, että noissa purkeissa kasvaa laventelia..?

Niinu kirjoitti...

Tosi hyvä löytö:) Muistaakseni noita on vielä paljonkin tallella Puolustusvoimien käytössä? Itse elättelen toiveita saavani tuollaisen myös joku päivä...

Merja kirjoitti...

Ja hyvin vetää sisäänsä noita halkoja...

Anna kirjoitti...

Ihana! Pakko saada jos tuollainen joskus silmiin osuu :)

Petteri kirjoitti...

Oi että! Ottaisin moisen kyllä vaikka tulevaan takkahuoneeseen halkokoriksi!

Hannis kirjoitti...

Joo kelpaisi kyllä mullekin :-) Meinaan saada pihalle puugrillin kesäksi ja sitä varten tuollainen laatikko myös hakusessa. Tosin vanha kannen menettänyt Ratian Saaristo-kirstu lienee joutumassa puukopan virkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kelpaisi minullekin tuollainen halko-loota :) Mukavia kevät-päiviä!!! Maisuli

Katja kirjoitti...

Laatikkohan on kuin tuohon tehty. Hyvä löytö.

Mape kirjoitti...

Ihan mahtava löytö! =)

Annika kirjoitti...

Anna, juu laventelia!

Minna kirjoitti...

Täydellinen löytö.