17.5.2012

PionitäydennysTovi sitten kirppistelin kuusi Oiva Toikan Pioni -juomalasia ja nyt löysin pieneltä paikkakunnalta kirppikseltä kuusi lisää. Tarkoitus oli etsiä vain yksi tiskatessa hajonneen tilalle, mutta tulikin sitten koko kuusikko. Kauniit ja hienot juomalasit, niitä on käytetty maalla ahkerasti. Juomalasia kaapista hamutessa on Pioneihin tullut nyt tartuttua jopa useammin kuin ikisuosikkeihini lumihiutalelaseihin.

Another set of Oiva Toikka`s Peony glasses. I ment to search for only one to replace a broken one, but a set of six waited for me at a flea market.5 kommenttia :

 1. Itselläni oli noita kauniita laseja n. 80-luvun alussa. Olivat tosi hankalia tiskattavia kun reunoihin tuli helposti säröjä. Jouduin luopumaan kun en viitsinyt koko ajan hankkia laseja lisää.
  Saattoi olla tuotannon alkuajan vikaa. Jalalliset isot lasit kestivät paremmin.

  VastaaPoista
 2. Ovan kauniit herklla tavalla. Vanhoissa laseissa on usei oma tunnelmansa :)

  VastaaPoista
 3. kateellinen suorastaan - lumihiutaleleaseja minulla kaks vaan ja näitä ei haaveiluista huolimatta yhtään! runsaasta kirppistelystä huolimatta ei koskaan ole tullut vastaan, ihmeellistä.

  VastaaPoista
 4. Pesetkö astianpesukoneessa näitä Pioni -juomalaseja? Meillä näistä lasin pinta harmaantunut ikävästi ja ei lähde enään millään kirkkaaksi.

  VastaaPoista