28.5.2012

Lahjoja puutarhaanYstävä sanoi hyvin kun totesi että muiden pihoilta lahjaksi saadut perennat ovat parhaita. Niiden kasvua pihassa ihmetellessä tulee aina kasvin antaja aatoksiin. Tällaisin saatesanoin ystävä kaivoi kukkapenkistään mulle pieneen purkkiin myskimalvan alun. Istutin sen talon pihaan ja nimesin Eevan kukaksi.

Siskokin kaivelee pihastaan maalle viemisiksi aina ties minkälaista kasvia. Tälläkertaa sain maksaruohoa ja tiarellaa.

Some more perennials for my garden, gifts from my sister and a friend. 
.

4 kommenttia :

 1. Kyllä! Itsekin tykkään saada/antaa/vaihtaa pihakasveja, kun silloin niihin juuri liittyy enemmän muistoja/ajatuksia kun suoraan vain kaupanhyllyltä napattuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Muistan aina ne kukkienhakureissut mummon kanssa kun pyöräiltiin tuttujen luokse pihoista pistokkaita hakemaan. Tällä hetkellä olisin ikuisesti kiitollinen, jos vielä sellaisia pihoja löytyisi tuttavapiiristä josta voisi hakea omaan pihaan kukkia, ei puutarhamyymälöistä raaski ostaa kaikkea.

  Ja se joka kaikkein eniten meitä puhuttaa, on vanhempieni luokse istutettu villiviiniköynnös jota mummo "pihisti" hautausmaan portilta kasvavasta köynnöksestä. Se myös kasvaa hienoiten siellä pihassa joka kesä.

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja =)
  Olipa mukava kun löysin kauniin blogisi. Ihastelin myös noita kirppareilta ostamiasi kukkia.... Pitääpä katsella olisiko myös jossain täällä meillä päin. Taimenvaihtipäivässä olen myös käynyt...

  VastaaPoista
 4. Mahtava lahjaidea, etenkin ajatus jonkun läheisen tai miksei tuntemattomankin antamasta kasvista jo lämmittää mieltä kovin :)

  VastaaPoista