19.5.2012

Rypäle ja Oliivi


Sain viimein valkattua talolle uuden värin tulevaan julkisivuremonttiin. Tai oikeastaan väri ei juurikaan muutu, vihreä se on jatkossakin. Mutta hiukan freesimpi vihreä, kylmempi, vähemmän kellertävä. Seiniin tulee Uulan perinnevärikartasta rypäleenvihreää ja vuorilautoihin talon nurkkiin oliivia. Ja maalinkin päätin, se on Uulan petrooliöljymaali. Nuo pienet hippuset ovat talon seinästä irti riipiimääni vanhaa maalia, niistä näkee osviittaa tämänhetkisistä sävyistä.

We are painting the house this summer. I found the right green tones, finally. They´re called "Grape" and "Olive".

5 kommenttia :

 1. Hyvä valinta tuo Uula. Olen itsekin päättänyt vaihtaa Uulan maaleihin, kunhan ensin saan tyhjennettyä kaikki varastossa olevat vanhat purkit.

  VastaaPoista
 2. Omaa rintamamiestaloa maaalailen myös parhaillaan Uulalla ja tuolla ärtsyllä vaaleansinisellä sävyllä, todella mainio kokemus! Se maalausta edeltänyt rapsuttelu yms. ei niinkään. Jaksamisia vaan puuhaan!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Vierailen silloin tällöin ihastuttavassa blogissasi. Olin perustamassa saman nimistä, kun löysin tänne. Remontoimme vanhaa taloa kaupunkiasumisemme vastapainoksi. Vihreää taloa. Samaa väripalettia pyörittelin, kunhan saadaan sisäpuoli entisöityä. Vihreät talot rokkaa. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä sama edessä rintamiestaloon muutaman vuoden sisään, tosin ajattelimme vaihtaa koko laidoituksen, niin säästyy rapsimiselta, osa laudoista olisi joka tapaukksessa pitänyt vaihtaa. Vertailitko maalien hintoja ja kuinka paljon tyyriimpää on toi Uula? Se meinaan kovin minuakin houkuttelisi.

  eepu

  VastaaPoista