25.1.2010

Huuruiset ruudut
 

Merkattakoon talteen aikakirjoihin että tänä talvena lunta oli ja palella sai. Lämmittämättömässä olohuoneessa saattoi vaihtaa huonekalujen järjestystä ilman hikoilun vaaraa. Paikkaansa löytämättömistä kalusteista ja tavaroista muodostui sievän värinen keko.

13 kommenttia :

 1. Hei, nyt heräsi uteliaisuus jälleen. Olen ennenkin katsonut talosi kuvaa ja minusta tuntuu, että tiedän talon. Tai sitten sille on olemassa kaksoistalo. Alkaako paikkakunnan nimi S:llä ja kadun nimi T:llä? Mikäli näin on, niin se on entisen mummulani naapuri ja minäkin olen talossasi vieraillut lapsena. Enää minulla ei ole siteitä paikkaan. Ikävä kyllä! Vastausta odottava...

  VastaaPoista
 2. Voi tätä ihanan rentoa meininkiä talossasi. Näistä kuvista tulee niin hyvälle tuulelle :)

  Samoin oli tuo makuuhuonepostaus sellainen, että tunnelmaa voi katsella pitkään... Mukavia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Oi että.. on kyllä niin herkku väriyhdistelmä huoneen nurkassa!

  VastaaPoista
 4. On nuo siun täkkilöydöt niin huikeita.Pitkään olen kolunnut sillä silmällä,mutta ei yhtään täkkiä ole tullut vastaan!? Kiertelen khöm useamman kerran viikossa tavallisesti..Mutta ei.
  Hyviä vinkkejä?
  Kaunis myös tuo tuoli,tai itseasiassa vihreän talon koko ruokapöytä tuoleineen on myös valloittavan makia.

  VastaaPoista
 5. Olen aina ajatellut että teidän talo on vielä tummemman vihreä.. Vai valehteleeko tuo kuva vai onko vain pakkanen tehnyt tepposensa..?

  Ihana talo kuitenkin, niin sisältä kuin ulkoakin! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Suloinen rykelmä nurkassa. Kaunis pöytä ja tuolit sekä hieno taulu. Värit ihan sopusoinnussa. Tunnelmallista!

  VastaaPoista
 7. Huoh... Innostuin niin blogistasi, että palasin aivan alkujuurille ja aloin lukemaan blogia aikajärjestyksessä. Voin sanoa, että pari päivää siinä meni ja sitä mukaa kaipuu pastillinväriseen omaan mökkiin vain kasvoi. Ja nuo silkkitäkit ovat IHANIA! Samoin kuin se vaaleanvihreä matkaradio <3 KADE!

  Ihanaa tammikuun jatkoa vihreään taloon, tai kaupunkiasuntoon..

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 8. Minä ilmoittaudun Sinun fanikerhoosi! Kuvasi ja tunnelmasi ovat aina niin ihania. Rauhaisaa ja kotoista. Sinä osaat! Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Merkittäköön se tosiaan aikakirjoihin, sillä on tämä ollut poikkeuksellinen talvi. Lämmitin hurisee koko ajan kuistilla ja sisällä pitää olla villatakki ja villasukat päällä. Mutta en valita :)

  VastaaPoista
 10. anu jokelasta vielä: koti on hieno mutta ihastuin ikihyviksi hänen mökkiinsä kuvia täällä http://vankavesi.blogspot.com/2009/05/sain-vanhoja-mokkilehtia.html

  VastaaPoista
 11. Tarja S., eipä stemmaa kirjaimet. Harmittaa melkein ettei osunut, olisi ollut kiintoisaa kuulla tarinoita vuosien takaa..

  Virva, mä olen löytänyt täkkejä parhaiten hyväntekeväisyyskirppiksiltä, LKA, SPR jne. Niissä kannattaa aina katsastaa tekstiiliosastot.

  Kipru, ehkä talo on tossa kuvassa vähän kuuran vaalentama, mutta ei se hirveästi paljon tummempi taida lämpimilläkään ilmoilla olla :)

  Vankavesi, ohhoh miten hieno. Kävin kurkkimassa.

  Kiitos muillekin kommentaattoreille taasen piristävistä viesteistänne!

  VastaaPoista
 12. Sorry, I don't understand a word of Finnish but I like this blog very much! I posted the pic of your lovely pink chair and the painting on my blog because it inspires me so much. I hope you don't mind. Otherwise, tell me and I will remove it.

  VastaaPoista
 13. Katrine Ny, I´m glad You enjoy my Blog! :) Posting the picture is very much ok - I would love to visit Your blog as well, but wasn´t able to find it in Your profile. Could You tell me where to find it?

  VastaaPoista