1.1.2010

Elokuu 2009

  Talossa kesällä käyneet vieraat toivat tullessaan mainioita lahjoja, kuten tämän halkosatsin. Pinon pohjalta paljastui sittemmin halkojen huvetessa toinenkin pullo.

Heinäkuun lopulla talo oli siivottu vimosen päälle suurta juhlaa varten - bloggaajasta tuli rouva bloggaaja. Elokuussa oli aikaa olla vain ja naatiskella suursiivouksen jäljistä. 
 
 

Maalasin eteisen lattian ja yläkertaan johtavat rappuset valkoisiksi. Maalia oli reilusti joten maalailin myös pihakirppikseltä löytyneet puutarhatuolit. Ehdin sutia yhden kerroksen ennen sateiden alkamista ja sitten olikin jo syksy.

 

 

Näillä jakkaroilla istuttiin elokuussa monta iltaa. Saunan kuistilla nököttävä punainen retkipöytä on puutarhatuolien tapaan parin euron pihakirppislöytö.

 

11 kommenttia :

 1. Ihanan sieviä kuvia elokuulta!

  VastaaPoista
 2. Tämä sinun "kalenterisi" menneestä vuodesta on tosi mukava.

  Miten ihmeessä oletkin voinut salata suuren juhlan täältä blogista... Jos oikein ymmärsin, niin onnittelenpa Rouvaa nyt.

  VastaaPoista
 3. En kestä, on niin ihania kuvia! Ja minultakin on kokonaan mennyt ohi rouvaksi tulo. Vai mainitsitko siitä täällä? Onneksi olkoon joka tapauksessa vähän jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia - niissä on monta hauskaa yksityiskohtaa; kynttiläpaketti (vuosikymmenten takaa eikö vain), vaaleanpunainen tuoli, täkit ja kiurutapetti (aaah, täältä tulee kateellinen huokaus).

  Onneksi olkoon Rouvalle!

  VastaaPoista
 5. mietinkin, että miten saunan kanssa kävi, muistaakseni sen rakentamisesta ei montaa juttua ollut. eli hyvin kävi :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään ihan kamalasti vihreän talon tunnelmasta. Ihanaa päästä hetkeksi kesäisiin maalaistunnelmiin pakkasen paukkuessa.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia taas! Bongasin upean radion hyllyltä...aivan mahtavan värinen!!
  Meillä on noita samoja ulkotuoleja mökillä, enkä osaa päättää maalaisiko ne valkoisiksi vai jättäiskö kauniisti vaan edelleen harmaantumaan... Yksi maalattu kokeeksi...

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja niin leppoisa maalaistunnelma, näitä lisää kiitos:)

  VastaaPoista
 9. Ihania tunnelmia täällä! Löysin blogisi joku aika sitten ja tämä onkin oikea löytö. Piti lukea siltä istumalta koko homma läpi. :)

  VastaaPoista
 10. Juu en minä siitä rouvaantumisesta ole täällä mitään aiemmin huudellut, kiitos onnitteluista!

  Vankavesi, saunanrakennuskuvat hävisivät kovalevyn kärähdyksen myötä, mutta valmista tuli!

  Kotivalo, radio on yksi mainion siskoni monista löydöistä. Ja tuolit olivat kyllä harmaantuneinakin tosi kauniit, ymmärrän päätöksenteon vaikeuden!

  Kiitos taasen kaikista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 11. Onnea iloisten uutisten johdosta!

  Vihreä talo on ehdottomasti yksi lempiblogeistani. Pettämätön tyyli ja kauniit kuvat.

  Olemme juuri lähdössä lattiamaaliostoksille. Kerran vedimme lautalattian jo harmaalla (näyttää tosin hieman siniseen vivahtavalta) Uulalla, mutta nyt taidan sitten kuitenkin kallistua siihen tuttuun ja turvallisen raikkaaseen valkoiseen nähtyäni lattiasi...

  Hyvää vuotta 2010!
  Johanna

  VastaaPoista