27.1.2010

Kiuruosasto 


Seinällinen vihreäpohjaista "Ken kiuruista kaunein" -tapettia on justiinsa mukava annos karkkiväriä olohuoneeseen.

12 kommenttia :

 1. Pakko kysyä, kun ei osaa olla kysymättäkään.

  Tuo aivan ihana pieni vaaleanvihreä retro matkaradio.. Minkä merkkinen se on? Toimiiko se? Se oli siskosi löytöjä, mutta oletko törmännyt toiseen sellaiseen missään suunnassa?

  Oli niin ihanan vastustamaton, että mieli tekee itselle samanlaista/-tyyppistä. Selasin tuossa jo ebaytkin ja huutonetit läpi, muttei löydy noin sympaattista mistään...

  Ihanaa viikon jatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. Voe mahoton, en kyllä muista merkkiä millään. Toimii kyllä, sellaisella jättikokoisella lätyskällä paristolla. Täytyypä kysyä siskolta, sillä on noita radioita useampi ja osaisi ehkä sanoa mistä niitä voisi etsiä.

  Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Jaana, Radio toimii ja kukkuu, mitä nyt äänenvoimakkuus vähän heittelee. Se on merkiltään NORDMENDE ja ostettu huuto.netistä. Siellä tuollaisia vanhoja matkiksia on aina silloin tällöin (ostin sieltä myös sellaisen punaisen transita-merkkisen, joka ei kyllä toimi). Eli katselet ihan oikeista paikoista. Kyllä sä vielä mieleisen löydät, kun jaksat vaan etsiä :-)

  VastaaPoista
 4. iso Kiitos kumpaisellekin.. eikun takaisin huuto.nettiin penkomaan aarteita... =D Etsivä löytää... toivottavasti

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tapetti! Olen jo jonkin aikaa seurannut sinun sekä siskosi blogia. Rintamamiestalo on meilläkin haaveena.. Siihen asti tunnelmoin teidän kuvienne avulla :) Kiitos mukavista blogeista!

  VastaaPoista
 6. Ihanat väriyhdistelmät, tapetti ja karkin värinen tuoli, toimii!

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit ja tunnelma. :)

  VastaaPoista
 8. i love the pictures! makes my heart beat a litte faster from pure delight :)

  vibeke

  VastaaPoista
 9. Kaunista on! Minä aina kadehkin ihmisiä, jotka osaavat valita rohkeita tapetteja ja sitten ne näyttävät sikamakeilta. Minä en kuulu valitettavasti siihen ryhmään.

  VastaaPoista
 10. Just tuota mäkin laittaisin kesämökilleni, kröh, jos sellainen olisi. Ja miten ihanasti valkoinen lattia heijastaa valoa!!

  VastaaPoista
 11. is that your home,looks wonderful

  VastaaPoista
 12. Tuo on niin kaunis tapetti. Ah ja huoh :)

  VastaaPoista