12.1.2010

101.1


 

Vanha ja viehättävästi raapiutunut Radio Royn juliste on ostettu rovanimeläisestä Kahvila Kauppayhtiöstä. Kahvilan alati vaihtuva irtaimisto on myytävänä eivätkä hinnatkaan muistaakseni ihan mitään mahottomia olleet.

9 kommenttia :

Jutta kirjoitti...

Ihana :)

uuvee kirjoitti...

Kauppayhtiö on kyllä melekein ihaninta mitä rollosta löytyy! Myös kirpparit on kivoja, ko sillä seu´ulla hinnat ei oo karannu vielä käsistä. Just viime viikolla kävin fiilistelemässä kaffeilla siellä.. ja vaikkei mitään löytyiskään niin salaatit ja patonkitki on NAM. :)

maijja kirjoitti...

Kauppayhtiö on kyllä tämän opiskelijakaupungin ylpeys, viihtyisä ja tykätty paikka. Itse oon himoinnut paria nojatuolia ja kerran viiskytlukulaista parturin, tai ehkä hammaslääkärin, tuolia. Se ehdittiin myydä pois himojeni alta.

Madam B.C. kirjoitti...

Olen kuullut paljon tuosta kauppayhtiöstä, pitäisi joskus käydä rovaniemellä niin pääsisi piipahtamaan siellä, kun kaikki niin kovasti sitä kehuu :)

TaiNa kirjoitti...

Oih mikä löytö. :) Pitääkin pistäytyä hiihtolomalla taas siellä, jos jotakin ihanaa tarttuisi mukaan. :D

LAPINKA kirjoitti...

Oohhh...mulla ihan sydän rinnassa pompahti kun näin tämän sinun postauksen!! Olen kotoisin Rollosta ja asunut nyt etelässä neljä vuotta...ikävä kotiin on KOVA!!!!! Kauppayhtiö on huippu ja koko kaupunki niiiiiin rakas.. Vielä eräänä päivänä mie siellä taas asun :)

Merja kirjoitti...

Kahvilasta oon minäkin käynyt hakemassa tavaraa, tusinan Tapiovaaran Domus-tuoleja jotka odottavat vieläkin tuolla autotallissa tuunausta..

Katja kirjoitti...

tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Rento ja raikas juliste! 10+