21.1.2010

Blurb!

Kaksi kovalevyä tietokoneestani käräyttäneenä tarvitsin virtuaalikuva-arkistojen rinnalle jotakin pysyvämpää. Blurb tarjoaa mainion mahdollisuuden nykerrellä oman kuvakirjan ja niinhän ma tein. Yllä kuva-alpummistani muutama aukeama. Kirja viipyi tilauksesta lukien kolmisen viikkoa ja maksoi toimituskuluineen pyöreästi 27 euroa. Varmasti teen toistekin! Seuraavalla tilauskerralla tiedän vaalentaa kuvia roimemmin (painojälki on aika tummaa) ja laittaa siekailematta tuplamäärän sivuja (46 -sivuinen lipareeni on enemmänkin vihko kuin kirja).

27 kommenttia :

 1. Höh, ehdin jo innostumaan, että olisit julkaissut sisustuskirjan! ;) Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin hyvä idea !!! Kiitos vinkeistä : )

  VastaaPoista
 3. Kaunis, ehkäpä joku päivä ihan kirjaksi asti ;)Mieltä virkistävä blogi sinulla, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! Ja todella kaunis tuo sinun kirjasi!

  VastaaPoista
 5. Oooh, ihana! Minä olen pitkään haaveillut hääkuvista vastaavaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ja olisihan nuo kotikuvatkin mukava saada pois koneelta lojumasta...

  Menenkin tarkastelemaan blurbia tarkemmin, kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Vielä kysymys: osaatko sanoa toimiiko mäkillä vai vain pc:llä? Etten turhaan innostu ;)

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea tosiaan! Toihan ois kun oma, itsejulkaistu sisustuskirja.

  VastaaPoista
 8. Hei toi on tosi hyvä idea, pitääpä kans kun muutetaan ja sisustuskin valmistuu, niin vois tehdä kans tuommoisen kirjan... hyvältä näytti. Saakos tuohon tekstiä vai vain kuvia?

  VastaaPoista
 9. OI, miten hieno! Luulin "oikeaksi" kirjaksi, koska sellaiseksihan tämä kelpaisi!

  VastaaPoista
 10. Se on niin hieno, aivan mahtava! Luulin itsekin että julkaisuksi asti, ehkä sitten jokunen päivä :)

  VastaaPoista
 11. Kuviasi katselisi mielellään varmasti moni muukin, julkaisuun vaan! Oikea tunnelmapläjäys!
  Itse tein vastaavaa miehelle joululahjaksi Liivian innoittamana ifolorin kautta. Taisi olla kyllä hitusen kalliimpi kuin tuo blurb.

  Johanna

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno, minäkin ajattelin, että olet julkaissut kirjan! Vihreä talosi näyttää ihanalta, jään odottamaan lisää kuvia kesän lähestyessä (huimaa vauhtia): =)

  VastaaPoista
 13. Upealta näyttää, minäkin selailin alaspäin nähdääkseni minkä kirjaihanuuden olit ostanut :)

  VastaaPoista
 14. Ja minä jo aattelin, että teiltä tulee sisustuskirja. Olisin ostanut. :D

  VastaaPoista
 15. Hieno kirja! Mikähän siinä onkin, että koneella kuvat näyttää niin hyviltä, mutta kun painattaa, tulostaa, mitä ikinä, niin ne on tummia ja jotkut värit korostuu (yleensä vihreä ja punainen)... Tein joulukortteja ifolorilla ja niissä sama juttu, paljon tummempia kun mitä piti. Valokuvakirjaa aion minäkin tehdä kun vaan sais aikaseks ja ehtis...

  VastaaPoista
 16. Olen suunnitellut niin monta kertaa tuollaista kirjaa, mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt tuli taas suunnitelmiin uutta puhtia. Näyttä kivalta nimittäin!

  VastaaPoista
 17. Täälläkin yksi blogisi vakiolukija joka innostui että olet tehnyt kirjan kodistasi!

  VastaaPoista
 18. Siis eikös sieltä Blurbista saisi myös ostaa tuota kirjaa periaatteessa, vai laitoitko vain yksityiseksi? Hieno on, kiva kuulla että jollain on toiminut noin hyvin, olen pohtinut tilaamista myös. Nimimerkillä yli kymmenentuhatta kuvaa koneella. (Ja varmuuskopiot päälle, toki.)

  VastaaPoista
 19. Mahtava idea! Ja mitä kuvia!

  VastaaPoista
 20. Ihania kuvia! Pysyykö kirjasi hyvin koossa? Teetin itse Blurbilla kerran kolme kirjaa, ja vain yhdessä niistä sidonta kestää, kahdessa muussa sivut alkoivat muutaman selailukerran jälkeen irtoilla... Siksi en ole uskaltanut tilata sieltä uudelleen, vaan olen käyttänyt iPhoton kirjaohjelmaa ja Ifoloria.

  VastaaPoista
 21. Voe mahoton miten paljon kommentteja! Kiitos, aivan huippua!

  Jutta, mäkkinaisia olen minäkin, hyvin toimi blurbin systeemit!

  Kirsi, saa tekstiäkin laitettua jos tahtoo.

  Maiku, voisi juu laittaa yleisesti myyntiinkin niin halutessaan Blurbissa kirjansa, mä tein tuon ihan omiin arkistoihini vaan.

  Sokerikorppu, kyllä se vaikuttaa ihan hyvältä - en tietenkään osaa sanoa miten se pitkän ajan selauksessa käyttäytyy. Onko Ifolorilla hyvä laatu, kannattaisko sitäkin laittaa koettaen?

  VastaaPoista
 22. *Ääniefektejä*

  Niin hieno!

  VastaaPoista
 23. No hei just puhuin tuosta Blurbista omassakin blogissa, että pitäisi tehdä kirjoja kun niin valtavasti kuvia.. ja mullakin kärähti kaksi konetta yhtäaikaa..

  Hieno tuli sulla ainakin kirjasta ja kiitos vinkistä että kannattaa vaalentaa kuvia reilusti..

  VastaaPoista
 24. Aivan ihana! Olen suunnitellut samanmoista, mutta laiskuus ollut valloillaan:). Kalenteriin olen saanut jo kuvat valittua. Koskahan ne vielä siirtäisi Ifolorille:)...

  VastaaPoista