9.1.2010

les couleurs
Kirppiksellä jo aikaa sitten vastaan tullut neljän euron puuvillainen kaunotar roikuskelee vanhan tehtaan pukukaapin ovella. Saattaa olla että en siihen kovin usein pukeudu, mutta katselen sitäkin enemmän; vaatteessa on kokoelma silmää miellyttäviä väriyhdistelmiä - sinappia, haaleaa pinkkiä, laventelia, musteensinistä ja kermanvalkoista.

 

8 kommenttia :

 1. Mahtava mekko!!! Minullakin on jo aikamoinen kokelma näitä "sisustusvaatteita", ihania vanhoja kotitakkeja ja juhlavampiakin leninkejä. Harmi vaan, kun ei oikein ole tällä erää paikkaa, mihin ripustella näkyville. Ennen ne roikkuivat seinillä, sittemmin olen luopunut systeemistä, koska pölyttyivät älyttömästi..

  VastaaPoista
 2. On kyllä niin kaunis, että menee sisustuselementistäkin, jollei päälle eksy! Upeita olleet myös kaikki aiemmat kuvasi täällä, nautiskellen aina katson ihania värejä ja tunnelmaa...

  VastaaPoista
 3. Ooh! Afrikkalaishenkiset kaftaanit ovat kerrassaan ihania!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis. Herkulliset värit. Kuka sen sanoo, että mekko pitää pukea päälle, voihan sitä ihailla noinkin :)Blogissasi on tosi kauniita kuvia ja ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniin mekon löysit ja sopii tosi herkullisesti sisustus elementiksi. Vaan voi sitä joskus kokeilla miltä se näyttää ja tuntuu varsinkin jossain erikoisessa tilanteessa. Minäkin olen ihaillut noita sinun kuvia ovat ihania.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit! Minusta tuo on ihan kiinalainen vaate. Muistuttaa nimittäin jakkua, jonka teetin Kiinassa ja joka riippuu makuuhuoneessani näkösällä koko ajan. Ihastuttava kerrassaan tuo sinun jakkusi!

  VastaaPoista
 7. Siis miltä kirppikseltä tuollaisia löytyy? Mulle kans! :)

  VastaaPoista