2.1.2010

Syyskuu 2009
Syyskuu oli jännittävä kuukausi, kaksi kaupunkiyksiötä myytiin ja muutettiin vuokralle tilvampaan kaksioon. Maalla käydessä maattiin paksujen jäänsinisten silkkitäkkien alla ja oltiin kuin ellun kanat. (Tämä kuva yläkerran makuukammarista on jo kertaalleen julkaistu mutta menköön uudestaan koskapa se kuuluu omiin kuvasuosikkeihini.)Eteiseen tarkoitettu "Ken kiuruista kaunein" -tapetti päätyikin olohuoneeseen. Kaupunkikotiin aiottu tassujalkavitriini ei ole sekään vielä päätynyt sinne minne pitäisi.

 

 

 Syysvaloa piisasi vielä mainiosti eikä kuvaamisen kanssa tarvinnut hötkyillä. Ilmaiseksi saatu, keskeltä haljennut ja kertaalleen liimattu Ultima Thule -vati palvelee aivan kelvollisesti. Toisinaan mietin pitäisikö ostaa ehjä, mutta mitä sitä kahdella tekisi?

 

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia taas... Onko tuossa vihreän talon sulaketaulu? Onko siihen tehty jotain moderneja virityksiä? Kun meillä on aika samanäköinen ilman mitään uusia lisiä, mutta sähkömies ei oikein tykännyt siitä. Niin mietin että oletteko te tehneet jotain parannuksia omaanne.

  VastaaPoista
 2. Jutta, sähkötaulu on talon juu. Sähkömies lisäsi siihen yhden johdon yläkertaan sähköjä vetäessään ja totesi vain että hyvin on tehty sähköt silloin joskus muinoin. Ei ole siis paranneltu mitenkään, eikä mutissut sähkömies.

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea tuo tapetti! Yritän itse ylipuhua mun melkein 10-vuotiasta poikaani, että ottaisi tuon tapetin uuteen huoneeseensa yhdelle seinälle. Ei taida tuottaa tulosta ... huoh.

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään näistä tarinasarjakuvista. Näen sieluni silmin sinut hipsimässä pitkin itse maalattuja lattioita, nauttimassa saunan löylyistä ja ultima thulen rypylöistä sormien alla. Yläkerran makkarin kuva on huippuhieno.

  Hyvää vuotta 2010 Vihreään taloon ja kaupunkikotiin.

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma tuolla sinun talossasi. On ilo katsella kuvia sieltä. Ja siinä sivussa alkaa omia remonttisormia syyhyämään.

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Jos joskus satutte luopumaan ihanasta rautapäätysängystä niin omisin sen itselleni teitä lahjomalla. :)

  VastaaPoista