24.6.2017

Keskikesä ja muutosmieliKeskikesän korvalla tuli yhtäkkiä uudistusmieli. Mökki on sisältä siinä asussa mihin se yhdeksän vuotta sitten ensimmäisen suven remontissa laitettiin. Yhdeksän vuotta alkoi tuntua yhtäkkiä pitkältä ajalta katsella samoja seiniä. Kun kerran on tämä värikokeilujen ja sisustuksen leikkikenttä niin miksei laittaisi vähän pintoja pikkuhiljaa uusiksi ja kokeilisi jotakin uutta. Homma on vielä tanakasti miettimisasteella, mutta saattaisi olla että toinen pintaremonttikierros alkaa olohuoneesta. Palataan näihin aatoksiin.

On muutamia asioita joita ei tee mieli uudistaa. Yksi niistä on tämä alakerran makuuhuoneen sininen Kiurujen yö -tapetti. Portaikon alkuperäiseen vaaleanpunaiseen seinän väriin  tuskin myöskään kosketaan. Eikä ehkä eteisen 60-luvun vihreään tapettiinkaan. Mutta olohuone juu, ja ehkä keittiöönkin jotain pientä uutta...1 kommentti :

  1. Olen samaa mieltä, että mikäli kokeilunhalu edelleen kipinöi, sen kun kokeilemaan. Mutta täytyy myöntää, että olin helpottunut lukiessani että Kiurujen yö jää. Se on vain niin maagisen kaunis tuolla makkarissa. ♡

    VastaaPoista