6.6.2017

Mökki-ikävää ja reissu-uutisiaMökille olis jo ikävä. Katselin landekaipuussani vanhoja kuvia ja mietin että mitenkähän pitkälle kesä on ehtinyt edetä siellä nyt mun poissaollessa. Alkukesästä ei malttaisi millään olla maalta pois, pihassa tapahtuu viikossakin niin paljon kaikkea kun suven kasvuvoima vyöryy päälle. Kuolanpionissa on varmasti jo nuput, kotkansiivet ovat taatusti ottaneet kasvupyrähdyksen nekin. Ja jokohan syreenissä alkaa olla kukkia? No, ensi viikonloppuna palaan tämän kiireisen viikon jälkeen normaaliin päiväjärjestykseen, vaihdan farkut verkkarihousuun ja painun pellonreunaan ihmettelemään luonnon menoa.

Mutta miten ihanaa että on ollut hoppu. Taitaa olla meneillään blogihistoriani eniten tiivis ja tapahtumarikas viikko, tosi hyvä niin. Mä olen näistä kaikista kuvioista aivan älyttömän innoissani, toivottavasti välittyy sinne ruutujen toisellekin puolelle tämä tekemisen palo. Ja vielä on siis yksi jännittävä etappi edessä. Ihan pian pakkaan matkakassini, hyppään lentokoneeseen ja reissaan Ikean kutsumana työmatkalle Älmhultiin Etelä-Ruotsiin, jossa järjestetään keskiviikkona ja torstaina IKEA Democratic Design Days. Siellä julkistetaan mm. Ikean tuoteuutuuksia ja -yhteistöitä vuodelle 2018 sekä tutustutaan taloon ja sen tekijöihin muutenkin. Näistä kaikista raporteeraan tänne blogiin ja Vihreän talon Instagram-tilille - sekin kannattaa siis ottaa seurantaan jos haluaa lähipäivinä nähdä mitä kaikkea Ikeassa ensi vuonna tuleman pitää. Bloggaajakirjeenvaihtaja ilmoittautuu palvelukseen!
4 kommenttia :

  1. No näiden kuvien myötä tuli minullekin ikävä tuota mökkiä ja noita tunnelmia. Blogilla on vanhva vaikutus. Hyvää reissua! Odotamme tunnelmia/kuulumisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah ihana kommentti, Hurmioitunut. Ja kiitos, nyt on reissusta palattu ja ekat kuulumiset jo eetterissä!

      Poista