18.6.2013

Saman pöydän ääreen III : herkkuja, saunaa ja illan hämärtymistä

 
  

(Kaksi ekaa kuvaa Maire, valkoisen pyyhkeen kuva Saija ja kuvat 6, 7, 8, 11 ja 12 sisko)

Tämä on juhlapostaussarjan viimeinen kuvapläjäys. Istuttiin saman pöydän ääreen syömään hyvin ja lusikoitiin jälkiruoaksi mummon ohjeella tehtyä mansikkakiisseliä. Sitten turistiin, saunottiin ja tunnelmoitiin soitellen vinyylilevyjä hämärtyvässä kesäillassa. Illan kähmässä sytytettiin vielä talon portaikkoon kynttiläinstallaatio ja ihasteltiin sen valoa joukolla. Tuo vihoviimeinen kuva on yksi mun suosikeista, siinä Kanelimaan HR fiilistelee kynttiläin kajoa pikkukoira sylissään.

Oli kyllä unohtumaton päivä. Kiitos blogisisaret kun tulitte kylään ja teitte juhlan.

Ja kiitos vielä kerran upeat yhteistyökumppanit, teidän ansiostanne vieraat lähtivät juhlista totaalisesti yllätettyinä mahtavat lahjapakaasit mukanaan.

Yhteistyökumppaneiden bloggareille lahjoittamia tuotteita näissä kuvissa:
Piilopaikka, Essence Plus, Ulla ja Kastehelmi -astiat sekä Nappula-kynttilänjalat Arabia ja Iittala. Puutarhatyökalut Fiskars. Konstsmiden sirkusvalot Sähkötalo. Saunapyyhkeet Pentik. Luonnonkosmetiikka Madara ja Burt´s Bees.

Ja sitten vielä loppuun Saijan nappaama mainio kuva talon emännästä itsestään. Olenko muistanut kertoa että RA-KAS-TAN Maaritia? 


27 kommenttia :

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

On teillä kyllä ollu hienoa siellä :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Annika! Oot I-HA-NAM-PI kuin Maaritkaan!

Unknown kirjoitti...

Ihana tunnelma noissa porraskuvissa!

Rouva P kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Anne, kauniit nuo porraskuvat!

Tiinakaisa kirjoitti...

Oih ja voih tuota tunnelmaa. Tippakin oli illan päälle linssissä, kiitos deejiille <3

Minna kirjoitti...

Voi kun tykkään sun mekostasi! Minkä se on?

E kirjoitti...

Täällä kommenteissa toistuu ihana, mutta toistukoon yhä: ihana postaus! Kommentoin harvoin, vaikka seuraan blogiasi tiuhaan, mutta nyt näistä kuvista välittyy sellainen tunnelma, että siinä ihan tuoksuu kesäyö. Kiva myös nähdä kirjoittaja postausten takana. :)

p kirjoitti...

Yleensä tämä on mukavan kepeä blogi, mutta nyt en voi kyllä välttää valtavaa myötähäpeän tunnetta näistä "product placement" -kuvista ja täytyy todeta: Epic Fail.

Annika kirjoitti...

Mari, juu, kiitos kommentista :)

Annika kirjoitti...

Höpsistä pussiin!

Annika kirjoitti...

Tykkään myös!

Annika kirjoitti...

Kiitti, Ms Ordinary!

Annika kirjoitti...

p, harmi että sulle tuli inha fiilis, siitä en kyllä oo onnellinen. Mä halusin kuitenkin reilusti kiittää noita lahjojen antajia näyttämällä niitä tuotteita - ja reilusti mainita mitkä tuotteet kuvissa on saatu, jottei lipsahdeta piilomainoksen puolelle.

Annika kirjoitti...

Hehee, kiitos :)

Annika kirjoitti...

Minna, hmmm, taitaa olla Gina Tricot:sta?

Annika kirjoitti...

:)

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Oijoi kun ilta vihreässä talossa näyttää olleen niin ihanan tunnelmallinen, nuo kyntteliköt portaikossa -ah! Olisinpa voinut jäädä saunomaan ja kuuntelemaan Maaritia teidän kanssa! Oli ihanaa saada käydä kylässä ihan päiväseltäänkin!

Oot sie tehny ihan hirmuisen työn kun katsoo noita sun valmistelukuvia! Huh mikä emäntä! Kiitos suuri vielä <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on ollut ilo lukea näitä sinun postauksiasi bloggaritapaamisestanne ja sitten myös siellä olleiden bloggaajien omia postauksia. Hyvä fiilis ja yhdessäolo on välittynyt kuvista ja teksteistä niin, että suupielet korvissa (ja joistain kuvista jopa herkistyen) olen katsonut ja lukenut useampaan kertaan!

Pointsit siitä, että olet saanut valtavan hienosti yhteistyökumppaneita - ei liene ollut pieni homma se - ja erityisesti myös siitä, että kaikkii saadut jutut on merkitty blogiisi (ja vieraidesi blogeihin) asianmukaisesti, joten ei ole epäselvää sillä saralla.

En myöskään ihan jaksa ymmärtää, että joitakuita hiertää, kun toimitaan reilusti eli jotain yritykseltä saadaan, niin tuleehan se mainita ihan yrityksenkin vuoksi kiitokseksi ja lukijana koen tärkeäksi, ettei asia ei jää epäselväksi. Eikä myöskään ole minulta pois - tai sielunsa myymistä kaupallisuudelle - jos joskus blogissa on tällaisia kivoja sponssauksia saatu. Kauniita esineitä tykkään katsella muutenkin ja vielä näin, kun kuvat sinulla (ja muilla) ovat siten, että esineet ovat kivasti käytössä ja siten ihan erilailla esillä kuin joissain "näitä haluan" kuvakollaaseissa.

Liian harvoin kommentoin, mutta jotenkin tämän tapaamisenne tunnelma on välittynyt niin kivasti, että lukijanakin on tullut mahtiolo ja todella mukava nähdä myös blogien pitäjien kuvia, jotenkin blogi "henkilöityy" enemmän.

Yksi asia ihmetyttää: mites teidän hauveli ollenkaan osaa olla, kun ei ole montaa rapsutussyliä koko ajan? :)

p kirjoitti...

Ongelmana lähinnä onkin tuo erittäin lavastettu fiilis joka näistä jää päällimmäiseksi - tyylillisesti sellainen mitä voisi odottaa korkeintaan merkin omilta mainoskuvilta. Ns. yksityiseen, moneen keskittyvään blogiin ne eivät istu ollenkaan, brändimerkit huolellisesti esiin aseteltuina. Siis luontevuutta peräänkuuluttaisin, kuten täällä blogissakin on totuttu muuten näkemään =)

Johanna kirjoitti...

Tuo sauna oli todella pehmeä ja ihana! Yksi parhaimmista löylyistä koskaan. Ja levyjenkuuntelusessio oli ehkä juhlien kohokohta vaikka menikin vähän nyyhkimiseksi. Ihana tuo viimeinen kuva! :))

Sanna kirjoitti...

Teillä oli kyllä mahtavat juhlat! Mun on pakko vähän leuhkia, (koska itsekin tykkään Maaritista ihan järjettömästi) että olen ollut jo lapsena ekan kerran Maaritin konsertissa. Ja muusikon lapsena minulla oli sellainenkin tuttavuuksien kautta saatu etuoikeus, että Maarit oli kerran keikalla minun omissa juhlissani ;-)

Anonyymi kirjoitti...

No huh! Että ihan juhlat bloggaajien tapaamiselle ts. ilmaisten tavaroiden haalimiselle! Aika hurjan näköistä touhua. Kiitos silmiä avaavasta jutusta! Blogit saa mun puolesta tämän jälkeen jäädä. En lukijana halua sponsata joidenkin tuntemattomien ihmisten tavaroiden hankintaa.

Annika kirjoitti...

Lyde, oooooooh! Maarit omissa juhlissa esiintymässä, kuin HIENOA :D

Annika kirjoitti...

Pauliinalotta, kiitos tosi paljon kannustavasta kommentistasi.

Pikkukoirat eivät juuri muut tekis kun istuisivat sylissä, se on kyllä niin :)

Annika kirjoitti...

Pinja, teille oli kuule ilo järkätä. Ja tervetuloo uudestaan :)

Annika kirjoitti...

Sauna on antanu teille parastaan ja jättäny kipakimmat löylyt näyttämättä :D

Annika kirjoitti...

Juhlien järkkäämisen motiivit olivat kyllä ihan muualla kuin ehdottamassasi ilmaisen tavaran haalimisessa. Mitä noihin upeisiin lahjoihin tulee, niin tällainen on mun näkökulmani: aika harvoin teen sisältöyhteistöitä mutta tässä kohtaa tein ilolla kun se tapahtui bloggarikollegoiden ilahduttamiseksi ja yllättämiseksi mukavassa asiayhteydessä ja vieläpä omannäköisten ja mitä mukavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa. (Et ehkä ole enää täällä tätä lukemassa, mutta huikkaanpa vastauksen kuitenkin.)