16.8.2009

Valkoista, valkoista vain

Kun remontointivimma iskee, on toimittava. Lattian väriä oli pitkän jahkaamisen päätteeksi minuutti aikaa miettiä ja päädyin lopulta ehkä epäkäytännölliseen mutta ah-niin-kauniiseen kermanvalkoiseen. Eikä kaduta. Rappukäytävän hailukka roosa ja eteisen vanha vihreä tapetti muuttuivat levollisiksi. Täytynee hankkia moppi, jotta valkoinen jatkossakin todella pysyy valkoisena.

Kommentienne johdosta kupruilevat pinkopahvit saavat jatkaa palvelustaan. Kiitos monista hyvistä neuvoista! Nyt kelpaa istua rappusella ja miettiä kiristääkö kuprut sileiksi vai antaako niiden uuden tapetin allakin kauniisti hulmuta.

15 kommenttia :

 1. Raikkaalta ja puhtaalta näyttää ja väritkin nousevat esiin. Hyvä valinta:)

  VastaaPoista
 2. Olen vieraillut täällä nyt muutaman viikon ja selannut kaikki postauksesi läpi. Blogisi on mielenkiintoinen, inspiroiva ja kaunis!

  Lattiasta ja portaista tuli oikein hyvät. Siivoojaan vinkki mopin hankintaan: Viledalta löytyy arvokas, mutta todella hyvä Duo "laattamoppi", jossa on kätevä kaksipuoleinen moppiosa. Veikkaisin, että sillä lattiat pysyisivätkin puhtaana :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit tuli!

  Hauska katsoa edellisiä postauksiasi, kun meillä on samantapainen mehumaija, samanlaisia karkkipurkkeja löysin viikonloppuna vanhasta mökistä tytön huoneeseen ja anopin aarteista löytyi noita emalikippoja lasten leikkeihin :-)

  VastaaPoista
 4. Raikkaat ja yhteen sointuvat värit. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään väriyhdistelmästä :) Saako udella, että mikä sävy/mistä värikartasta teidän kermanvalkoinen on?

  VastaaPoista
 6. Kun katsoo kuvia tulee mieleen: tottakai nuo portaat ovat valkoiset, eiväthän ne voi olla muuta. Väri on siis täydellinen.

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit. Kyllä minunkin on kohta joku lattia maalattava valkoiseksi.

  VastaaPoista
 8. Kaunista! "Nappivalinta" :)

  VastaaPoista
 9. Ihana valokatkaisija. Ennen vanhaan taidettiin portaissa pitää räsymattoa, jottei maali kulu.

  VastaaPoista
 10. Kovin kaunista, niiin kovin kaunista!

  VastaaPoista
 11. Aivan I-HA-NAT portaat!! Tosi upeasti toimii kaikki tilan sävyt keskenään.

  VastaaPoista
 12. Kauniit portaat, ja oikeassa olet, rauhallinen tunnelma vaikka tuo eteisen tapetti aika vilkas onkin. Tykkään sen väreistä kyllä.

  VastaaPoista
 13. Ihanan retroa, mutta rauhallista!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kommenteistanne! Moppi- ja räsymattovinkit laitettu korvan taa! Jutta, valkoisen sävy on 4737, värikarttaa en muista, mutta pelkällä numerolla on aina rautakaupasta oikea sävy irronnut! Sillä ollaan siskon kanssa maalattu kaikki lattiasta kattoon :)

  VastaaPoista