14.10.2008

Tantsua kyökissäkin

Väliaikainen vaaleampi 50-lukulainen ruokapöytä sai väistyä kun tämä ruokailuryhmäkaunokki vapautui kaupunkikodista. (Kuormaliina on kuvassa vielä tyylikkäästi paikallaan varmistamassa liimausten kunnollista kuivumista.) Pinkki tuoli on sattumalta samanlainen kuin tummanruskeat, en enää muista sen alkuperää enkä alkuperäistä väriä. Verhottoman ikkunan kaunistukseksi laitoin vaalenapunaista Tantsua, keittiöstä tuli heti kotoisampi ja laventelinvärinen lattia kesyyntyi harmaammaksi.

9 kommenttia :

kaisa kirjoitti...

Voi miten ihana! Tahtois kans.

Suvi kirjoitti...

Viihtyisän ja kodikkaan näköistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lueskella tätä blogia.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas nätti pöytä ja tuolit!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan super ihana! Osaatko sanoa paljonko tuo pinkki tantsu-kangas maksaa metriltä? Oletko ostanut verkkokaupasta vai marimekon liikkeestä?

Jutta kirjoitti...

Tosi kiva! Ja ihana vaaleanpunainen tuoli.

Merja kirjoitti...

Kauniit värit! Tykkään myös tantsun kuvioista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ruokailutila! Meillä ei ole oikein mitään vaaleanpunaista sisustuksessa, en osaa vissiin tarttua kaupassa siihen, vaikka se ihanalta näin muiden kodeissa näyttääkin. Ensi kerralla ostan/teen/laitan kyllä jotain vaaleanpunaista kotiin! :)

Annika kirjoitti...

Tantsu -kangas on tarttunut mukaani muinoin opiskeluvuosinani Marimekossa työskennellessä. Sen hinta oli 19,70 eur metriltä silloin kun minä viimeksi seisoin tiskin takana, en osaa sanoa onko hinta niistä päivistä muuttunut. Mutta ihana kangas se totisesti on!

Kiitokset kommenteistanne taasen, tulen täällä kommenttiosastolla aina kovin iloiseksi!