4.10.2008

Kilipailu!Haltuuni ajelehti tällainen Snö of Swedenin turkoosi kaulakoru, ajattelin arpoa sen yhdelle tähän kirjoitukseen kommentoineista. Jätä kommentti vaikkapa siitä, minkämoisia juttuja mieluiten tässä blogissa soisit julkaistavan tai kerro mikä sisustusblogeissa yleisestiottaen on kiinnostavinta. Arvon korun tasan viikon päästä ja lähetän voittajalle; muistathan laittaa nimimerkiksesi jonkun muun kuin "anonyymi" jotta arvonta onnistuu!

31 kommenttia :

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Blogisi on ihana! Kiertelen sisustusblogeissa hakemassa inspiraatiota, jos ei muuhun niin ainakin siivoukseen ;D

Laiza kirjoitti...

Tykkäilen blogistasi kovasti. Ja kaikki sisustusjutut kiinnostavat.

Riitta kirjoitti...

Seuraan, miten kokonaisuus vähitellen hahmottuu. Ihana tilanne, että voi harkitusti sisustaa esine kerrallaan hankkimaansa tilaa eikä tarvitse välittää siitä, ettei kaikki ole heti yhtä toimivaa kuin arkikodissa!

Olisi hauska nähdä vielä enemmän valokuvia, myös pihapiiristä.

tiiu kirjoitti...

Hei, pidän blogeissa vaihtoehtoisista tavasta sisustaa. Kirpputorit, tuunaus ja persoonallinen ote. Vaaleat "maalaisromattiset" kodit ovat kauniita, mutta niitä on samalla kaavalla useassa blogissa. Oma linja oli mikä tahansa kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Parasta blogissasi on kirpputorilöydöt!Aina mukava seurata,että mitä olet löytänyt !

Riikka kirjoitti...

Sisustusblogeissa parasta on keräilemällä tehdyt kokonaisuudet, erilaiset tavat yhdistellä kauniita värejä ja se inspiraatio. Kun vain olisi joskus itsellä aikaa toteuttaa omia visioitaan..:) Tässä blogissa on yksinkertaisen kauniita kuvia ja asioita.

Jutta kirjoitti...

Kauniita kuvia, hienoja sisustuksia, kirpparilöytöjä... eli jatka samaa rataa! Olisi mukava kuulla myös vähän tarkempia vinkkejä, esim. miten teitte lautalattian itse. Se kun on meilläkin varmaan kohta edessä, jos kaikki menee hyvin :)

kaisa kirjoitti...

Nuo kirpparilöydöt mullakin kiinnostavat. Tykkään kyllä kaikista jutuista, mitä olet kirjoittanut.

Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi olen seurannut jo tovin ja aina kun blogilista ilmoittaa, että olet postannut, innoissani odotan, että mitä olet tällä kertaa taloosi haalinut tai mitä olet rempannut. Blogisi on ennenkaikkea inspiraationlähde eräänä päivänä puutalon hankkivalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Halvalla hienoa eli tuunaus- ja kirpparijutut ovat kivoja. Kuvat "aidoista" sisustuksista ovat kiinnostavia. Myös säilytysratkaisut ja muuta käytönnön vinkit plussaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sisustusblogeissa ylipäänsä kiinnostavinta on päästä kurkkimaan muiden ihmisten ihania sisustuksia ja saamaan niistä itsellekin loistavia ideoita, sisustusfriikki kun on :)

Blogiisi tutustuin vasta vähän aikaa sitten, mutta se on jo vienyt sydämen. Kirppislöydyt ja huolettoman rento vihreän talon tyyli ihastuttaa kovin!

Nappi kirjoitti...

Hei,
Minustakin kaikki erilaiset kirpputorilöydöt tai muilta saadut aarteet ovat ihania. Sinulla tuntuu olevan hyvä maku ja silmää sisustukselle. Blogiasi on mukava ihastella (:

Para kirjoitti...

Snö:t on ihania. :)

Olisi kiva lukea juttua huoneiden kokonaisilmeestä ja nähdä kuvia tietty. Myös siitä, että miten sama huone voi näyttää erilaiselta päivällä ja illalla, voisi tehdä kuvasarjan.

Loviisa kirjoitti...

Sisustusblogeissa on hauskinta katsoa muiden ideoita, löytöjä, aarteita ja kaiken kaikkiaan itä iloa ja onnen tunnetta, minkä jokin kaunis esine, asetelma tai tunnelma saa aikaan. Se välittyy näytön läpi kuin lukijalle.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin vanhaa rintamamiestaloa remontoivana tykkään kurkistella toisten samanmoisiin, ja muunkinlaisiin koteihin. Ideoita ja inspiraatiota etsimässä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on hyvä tälläisenään. Oikeastaan kaikenmoiset sisustukseen liittyvät jutut käyvät. Mitä monipuolisempaa, sen parempi.

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa en juuri lue sisustusblogeja. Viimeisen vuoden aikana olen lähinnä asunut vanhempieni ja kavereideni nurkissa. Omat ihanat tavarani ovat pahvilaatikoissa ja olen tietoisesti vältellyt kirppareita, ikeaa ja muita sisustusliikkeitä.

Vihreä talo on kuitenkin koukuttanut minut ihan täysin. Tunnelmalliset kuvat, ihanat astiat ja kalusteet, uskomattomat kirpparilöydöt.. Kaikki toimii. Blogisi on siis mielestäni todella hyvä nykyisellään, tosin kuvia nyt ei ole koskaan liikaa :)

Ehkä sitten (kymmenien) vuosien päästä, jos hyvin käy, saatan itsekkin omistaa avaimet omaan vihreään talooni, jota sitten laittelen. Ja sen tyyliä viitoittaa eräs vanha, vanha sisustusblogi...

neja kirjoitti...

Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa varsinkin nyt kun olisi oma koti etsinnässä:)

Anonyymi kirjoitti...

Katson aina ensin kuvat, luen sitten tekstin. Sisustusblogeissa voi ihastella muiden kekseliäisyyttä ja intoa. Itsekin joskus innostuu tekemään jotain; yleensä miten joku on keksinyt tehdä jostain vanhasta uutta. Siinä samalla oppii muiden tekemisistä ja mahd. virheistä, ei itse tarvi hakata päätään enää samaan puuhun. ;-)

Junika kirjoitti...

Minua kiinostavat juuri tämänkaltaiset blogit. Nimenomaan persoonallinen ote, vaihtoehtoiset tavat sekä toteuttaa että löytää kotiin esineitä. Tietenkin remontit, sisustaminen ja tapa elää ovat asioita, joita minä nautin välipaloikseni sisustusjne. blogeista.

Daphnion kirjoitti...

sisutusblogeissa on ehdottomasti parasta se, että niistä saa hurjan hyviä ideoita! :D

Meininkäinen kirjoitti...

Rrrakastan minäkin blogiasi! Pidän kuvista, nokkeluudesta, persoonallisista ratkaisuista sekä löydöistä. Oi, etenkin löydöistä! Tunnustan myös sen, että samalla tyydyttyy tietty tirkistelynhalu - meillä kun ei televisiota (tai siis digiboksia) ole. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirpparilöydöt ja kuvat sisustuksestasi ovat herkkua :) Mahdottoman mukava blogi! Ja olen myös hippusen kateellinen ihanasta vihreästä talostasi...

Unknown kirjoitti...

Juttusi ovat mielenkiintoisia
ja hyviä näin!

Annika kirjoitti...

sanon myös että blogisi on täydellinen näin ja kivoja löytöjä oletkin löytänyt Suomesta! Sisustusmakusi käy aika lailla ns. nappiin oman makuni kanssa, kuvat & ideat loistavia ja nimesi on mitä erinomaisin ;-) - omaa vanhaa taloa etsiskellessä ja haaveillessa-

pieni p kirjoitti...

löysin blogisi juuri,haemme itse juuri rmtaloa kodiksi :).Mielenkiinnolla jatkan lukemista...
pirjo

Suvi kirjoitti...

Löysin blogiisi ensi kertaa. Vikuttaa oikein mukavalta. Ja kiva nähdä kaikenlaisia sisustus juttuja mitä muut tekee.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi ihan sattumalta, kun etsin hakukoneella Marimekon Tantsu-kangasta, joka on myös minun mielestäni Marimekon yksi kauneimmista kankaista. Jumituin lukemaan juttujasi ja katselemaan ihania kuviasi - esteettisyys viehättää minua!

Anonyymi kirjoitti...

Olen jäänyt välittömästi koukkuun blogiisi. Ihanaa nähdä tarkalla vainullai tehtyjä aarrelöytöjä. Sisustusblogeja en vielä juurikan seuraa, mutta arvelen niiden olevan oiva keino tyydyttää esteettinen janoni, joka nyt tyydyttyy mm. hintavia, kiiltäväpaperisia lehtiä ostelemalla. kiitos, että tarjoat tämän edullisemman ja - ah - niin usein ilmestyvän nautinnon! ;)

Nähdään...

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertaisesti tykkään 'logistasi'.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan parasta blogeissa on inspiroitua muiden innostumisista! Kauniit kuvat ovat nannaa ajoittain riekaleisille hermoille ja omatkin suunnitelmat saavat vauhtia.