22.10.2008

Tuliaisia

Piipahdin viime viikonloppuna Brightonissa tapaamassa ystävää. Matkalta tarttui mukaan pari hienoa juttua vihreään taloon.


En voi vastustaa kukkavaloja, vai miksi näitä nyt sanoisi, valaistuja kukkia jotka ovat kuin jouluvalot. Näin hienoja ei ole ennen tullut missään vastaan; suuria magnoliankukkia, halkaisijaltaan noin 15 cm. Kukkasia on johdossa noin 15 kappaletta. Varustettu brittipistokkeella, pitää siis vielä hankkia joku härpäke jolla valot saa sopimaan suomalaiseen töpseliin.

Näitä posliininuppeja ajattelin yläkerran makuuhuoneen painavan vaatekaapin oviin, niissä ei tällä hetkellä ole vetimiä lainkaan.

Ja lopuksi Tord Boontjen hopeinen Garland -varjostin Habitatista. Salongin jalkalampun cowboyhattu päässee vihdoin muihin tehtäviin.

5 kommenttia :

 1. Tuo Garland -varjostin on hieno. Olen siitä haaveillut. Ja kyllä muutkin ostokset hienoilta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 2. Englantilaiset talot on aivan ihania. Siellä on jotenki kauhean kotoisan näköistä, vaikka olisi isokin kaupunki kyseessä.

  Olisi mukava nähdä kuvia Garland-varjostimesta kun se on löytänyt paikkansa ja toiminnassa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan superihanat kukkavalot!!! Mä olen etsinyt varmaan vuoden vastaavia, mutta noin mahtaviin en ole edes haaveillut törmääväni.

  VastaaPoista
 4. Mahtavia löytöjä - etenkin nuo kukkavalot ovat hienot :) Itse olen aikaisemmin inhonnut yli kaiken jouluvalovirityksiä mutta noissa on tyyliä!

  VastaaPoista