18.5.2016

Matkalla astiakaappiin

Maalla astiakaapissa on jos jonkunlaista kuviota ja väriä. Kupot, kipot ja lautaset ovat valikoituneet tänne sillä perusteella mitä on kirppiksillä tullut eteen ja mikä on sillä hetkellä eniten miellyttänyt silmää. Lopputuloksena on aika hauska kuosikimara, jota sekoitella fiilingin mukaan. Aamutiskin jälkeen keittiön pöydälle jäi tällainen yhdistelmä odottamaan komeroon pääsyä. Kolme ihan erilaista kuviota jotka passaavat kuitenkin aika hyvin yhteen; Arabian 24h Avec sinisenä, Marimekon Oiva Siirtolapuutarha mustavalkoisena ja Esteri Tomulan Finelille piirtämä Tattikulho.

Ajattelin ennen että kaikkien astioiden kannattaa olla kuviottomia valkoisia tai mustia, jotta niihin ei kyllästy. Mutta nyt olen kallistunut kyllä sellaisen ajatuksen taakse että tällaisen sekosekokokoelman loputtomiin yhdistelymahdollisuuksiin vasta ei kyllästykään!


4 kommenttia :

 1. Tuo tattikulho on parasta suomalaista designia ikinä! Harmi, että itse heräsin sen lumoihin vasta, kun hinnat olivat jo nousseet pilviin. Olen kade :) T: Minna J.

  VastaaPoista
 2. Ihana miksaus.
  Samoja ajatuksia täälläkin.
  Kai se on oikeasti jotain yhdistelyä, mutta minulla on tapana sanoa että "kuosittelen" kattauksen.

  VastaaPoista
 3. Ah, suosikkejani! Kun vielä omaan astiakaappiin näitä kaunokaisia päätyisi. :)

  VastaaPoista
 4. Parasta on se, että kaikkiin fiiliksiin löytyy vastaus astiakaapista. Joskus haluaa piristää maailman ruminta ja tylsintä arkiruokaa hienolla vanhalla maisemalautasella ja juoda sen vetensä jalkalasista. Eikä se oikeastaan ole edes mitään arjen luksusta vaan sitä, että astiakaappi on kirjasto, josta haetaan se mitä milloinkin halutaan. Pelkät valkoiset astiat olisivat sitten kai sellaisia tyhjiä kirjoja kirjaston hyllyssä, ehkä vähän tylsää.

  VastaaPoista