30.3.2016

Kaupunkikodin remonttipäivitys, osa 15: uuden keittiön asennus alkanut
Uudet keittiönkaapit ja -koneet ovat alkaneet pikkuhiljaa löytää paikkojansa. Tummanharmaa väri osoittautui ihan nappivalinnaksi tähän asuntoon. Passaa lipeöidyn lattian kanssa aika hyvin. Minä olin pitkään valkkaamassa vaalean harmaata sävyä, kun ajattelin että tumma saattaa olla liian tuju. Epäilin myös miten se sopisi kaakeliuunin kanssa yhteen. Mutta onneksi kuitenkin tuohon tummempaan päädyttiin, se näyttää kokonaisuudessa oikein hyvältä. Pienistä mallipaloista värejä oli vähän hankala valkata - oikeastaan vasta isoista elementeistä paikallaan näkikin toimiiko lopulta vai eikö. Hyvin kävi.

Uunikin on jo tullut, tykkään siitä tosi paljon. Tuossa Whirlpoolin mallissa on aika kiva vähän vanhahtava ulkomuoto, olematta kuitenkaan liian koristeellinen. Se tilattiin lopulta virolaisesta nettikaupasta, koska oli Suomessa maahantuojalta kokonaan loppu. Uunin kahvan ja namiskoiden piti nettikaupan myyjän mukaan olla messinkiset, mutta kun pakettia avattiin niin terästä sieltä sitten kuitenkin löytyi. No, en minä jaksa enää ruveta venkslaamaan. Hieno se on noinkin!

Keittiöduunit taukoavat taas joiksikin päiviksi kun asentavien tahojen pitää välillä tehdä muita hommia. Laitan kuvia sitten taas kun etenee. Ero tuohon ennen-kuvaan on kuitenkin jo aika huima, vaikka vasta ensimmäisiä runkoja on asenneltu ja sokkelikin on vain malliksi paikallaan.

2 kommenttia :

  1. Siitä tulee niin hieno! Arvaan vaan, tekeekö nyt entistä enemmän mieli räjäyttää oma keittiö... :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis sävy ovissa, odotan innolla lopputulosta :)

    VastaaPoista