10.1.2014

Lataa itsellesi Vihreä talo -kuvakirja
Vuonna 2010 tein Blurbilla Vihreässä talossa ottamistani kuvista itselleni 80-sivuisen kuvakirjan. Sehän oli ihan mainio tapa tallentaa talon omistamisen alkuvuosien tunnelmia kovien kansien väliin. Nyt hoksasin että Blurbilla voi tehdä myös e-kirjoja ja totesin että tuo tekemäni kuvakirjahan olisi kiva jakaa teidän kanssa. Kirjassa on kuvia ja tunnelmia talosta vuosilta 2008-10. Sen voi nyt ladata itselleen selattavaksi, eikä maksa mittään:

iPadille ja iPhonelle tästä linkistä

PDF-versio muille laitteille tästä linkistä.

(PDF-linkki vie Google Driveen, josta "Tiedosto" (tai "File") kohtaa klikkaamalla pääsee lataamaan ("Download") kirjan täyslaatuisena omalle koneelleen. Kannattaa katsella sitten kaksi sivua kerrallaan niin kirjakyhäelmäni hahmottuu niinkuin aukeamina.)

(EDIT: muokattu ja lisätty PDF-linkki. )

In 2010 I made a photo book about my country house pictures via Blurb. It´s now available for you to download absolutely free of charge as an ebook for iPad and iPhone! Just click on this link. You can also download a PDF version if you don´t have an epub reader. The link takes you to Google Drive - you can find the "Download" button when you click on "File".
.

16 kommenttia :

A-K kirjoitti...

Täytyykin heti hakea iPad ja ruveta lataushommiin. Kiitos!

Talvikettu kirjoitti...

Pdf versio heti tänne kiitos! Rakastan blogiasi ja odotan kuin kuuta nousevaa että päivität sitä :) Jos voisin mennä käymään missä tahansa bloggarin kodissa, tulisin vihreään taloonne heti.

Pilviraitti kirjoitti...

Kirja olisi kyllä ihan mahtavaa nähdä, mutta en omista omppujuttuja. Joten jos saat siitä pdf:n, niin se olisi loistavaa!

June kirjoitti...

Oi, onpa kiva! Mäkin huolisin mieluusti PDF-version, jos sellaisen jaksat tehdä. :)

Merja kirjoitti...

Ooh, pdf ois ihana! Kun ei juuri noita iElämä-laitteita löydy :)

Nalle kirjoitti...

Nokialla pelataan täälläkin. Yes, please!

Pia kirjoitti...

Pdf:n mieluusti itsekin katsoisin!
Kysymys Blurbista: Oletan, että olit käsitellyt kuvat Photarilla tai jollain muulla. Kuinka hyvin Blurb-kirja toistaa kuvaa sellaisena, kun sen sinne lähetit? Eli tuleeko jotain sävymuutoksia tai muita mahdollisen automatiikan aiheuttamia muutoksia?

Helinä kirjoitti...

Olipas kiva kaikkinensa! Nyt kyllä aijon tehdä ittelle ainaki sen kovakantisen omista sisustus ja puutarha kuvista. Kiitti. Mikshän mä en oo tota aikasemmin hoksannu!

Kivaa viikonloppua!

SarP kirjoitti...

Loistava idea ja kiitos pdf-versiosta.
Tähän kohtaan väsyttävää viikkoa tuli juuri sopivasti tämä ihana kuvakavalkadi Vihreästä Talosta.
Rakastui eteisen lamppuun ja kangaskokoelmaasi ;).

Annika kirjoitti...

Pia, muistelisin että mattapaperilla kuvat näyttivät vähän tummanpuhuvilta alkuperäisiin verrattuna, eli aika vaaleina kannattaisi laittaa menemään? Joka tapauksessa tulos on aika varmasti hiukan erilainen kuin miltä omalla näytöllä näyttää, mutta hyvä kuitenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Ihana kokoelma tunnelmakuvia.

Johanna

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

oi miten upea idea ja lataan ehdottomasti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista ja upeita kuvia.

Katja

Anna / Iloni kirjoitti...

Ihan mahtihieno idea!! (: Ehdottomasti pistetään lataukseen! Kiitos! Muutenkin tässä jo tovin seurailtuani on pakko kehaista kirjoittajaa ja valokuvaajaa, ehdottomasti blogien parhaimmistoa! ;)

Maire kirjoitti...

Huippuidea Annika!

Eloisa Bonjour kirjoitti...

Kiitos Annika! Ihana idea!