1.1.2014

Joulun (toiseksi) paras kala
Tämä kuuluu perinteikkääseen joululahjoja kirpputorilta -sarjaan, tälläkertaa mä olin lahjan saaja enkä antaja. Mies oli kalastanut jostakin lahjapakettiin tämän hienon, Kaarina Ahon Arabialle suunnitteleman kalan muotoisen talouslevyn. Ja ihan uudenveroisessa kunnossa, liekö koskaan ollut käytössä. Tietää että tykkään näistä ja vähän ehkä keräilenkin. Ennestään kyökin seinällä roikkuu jo keltainen ja suomukuvioinen versio. Tämä saattoi olla joulun toiseksi paras kala - paras oli ehkä se jonka mieheni mun graavasi.
 
Vintage Arabia porcelain cutting board designed by Kaarina Aho.
 
 
.

10 kommenttia :

 1. What a beautiful cutting board! I love the design and the color.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is, isn´t it! They come in several different colours, this one is gorgeous as well: http://www.laatutavara.com/images/20628.jpg

   Poista
 2. Kaunis kala! <3 Minulla on samanlainen vihreänä keittiön seinää koristamassa. Tuollainen kaunis sininenkin olisi ihana saada, jos sattuisi sopivalla hinnalla kohdalle.

  VastaaPoista
 3. Upea! Tosi kauniin värinen. Ostin tänään kirppikseltä sellaisen suomuisen kalan kuin sullakin. Sellainen tuli jo kerran aiemmin vastaan, mutta en silloin raaskinut. Nyt hintaa oli reilu kymppi vähemmän, niin en voinut enää vastustaa kiusausta. Täytyypä napata siitä kuvat blogiin pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sopivan hintaisesta suomukalalöydöstä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mahtavasti lahjaostosteltu ukkokullalta :)

   Poista