1.1.2014

Joulun (toiseksi) paras kala
Tämä kuuluu perinteikkääseen joululahjoja kirpputorilta -sarjaan, tälläkertaa mä olin lahjan saaja enkä antaja. Mies oli kalastanut jostakin lahjapakettiin tämän hienon, Kaarina Ahon Arabialle suunnitteleman kalan muotoisen talouslevyn. Ja ihan uudenveroisessa kunnossa, liekö koskaan ollut käytössä. Tietää että tykkään näistä ja vähän ehkä keräilenkin. Ennestään kyökin seinällä roikkuu jo keltainen ja suomukuvioinen versio. Tämä saattoi olla joulun toiseksi paras kala - paras oli ehkä se jonka mieheni mun graavasi.
 
Vintage Arabia porcelain cutting board designed by Kaarina Aho.
 
 
.

10 kommenttia :

Menthe Blanche kirjoitti...

What a beautiful cutting board! I love the design and the color.

Saana kirjoitti...

Kaunis kala! <3 Minulla on samanlainen vihreänä keittiön seinää koristamassa. Tuollainen kaunis sininenkin olisi ihana saada, jos sattuisi sopivalla hinnalla kohdalle.

Sigrun kirjoitti...

Happy new year :)

Pilviraitti kirjoitti...

Upea! Tosi kauniin värinen. Ostin tänään kirppikseltä sellaisen suomuisen kalan kuin sullakin. Sellainen tuli jo kerran aiemmin vastaan, mutta en silloin raaskinut. Nyt hintaa oli reilu kymppi vähemmän, niin en voinut enää vastustaa kiusausta. Täytyypä napata siitä kuvat blogiin pian.

Susanna kirjoitti...

Upea löytö/lahja :)

Annika kirjoitti...

It is, isn´t it! They come in several different colours, this one is gorgeous as well: http://www.laatutavara.com/images/20628.jpg

Annika kirjoitti...

Oi vihreäkin on varmasti NIIN hieno.

Annika kirjoitti...

Happu new year to you too, Sigrun :)

Annika kirjoitti...

Onnea sopivan hintaisesta suomukalalöydöstä! :)

Annika kirjoitti...

Mahtavasti lahjaostosteltu ukkokullalta :)