22.6.2013

Vuohenputken paremmat puolet ja lakastunutta kauneutta
Juhannusta, juhannusta. Ja kukkia talon pihasta. Näihin aikoihin puutarhassa tilaa valtaava vuohenputkikin on ystävä, se on sisälle maljakkoon poimittuna mahottoman kaunis. Pieni kimppu keltaisia kedon kukkia ei koskaan ehtinyt maljakkoon asti, mutta on lakastuneenakin niin nätti että saa kaunistaa yläkerran Porin Mattia.

Wild flowers are at their prettiest this time of year. Goutweed is a problem in the garden, but looks very beautiful in a vase.
.

10 kommenttia :

 1. Vuohenputki on tosiaan kaunis, niin eteerinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin se kauneudellansa yrittäisi hyvittää sitä että on tuolla puutarhassa muuten niin hankala :D

   Poista
 2. Niin ne on, niin rakkaurella omin käsin poimittu kuule! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Ja kiitosta tuosta superhienosta väriyhdistelmästäkin, joka nyt alati tunkee mun aatoksiini: kipakka vihreä + pellava + keltainen.

   Poista
 3. Kauniita kuvia täällä blogissasi! Ihanat juhlat olet järjestänyt! Kävin ihailemassa kuvat vieraidesikin blogeista. Inspiroivaa! Josko tästä kauneudesta saisi lisää voimia omien tavaroiden pakkaukseen ja remontin loppuun kestämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kiljunen, ja voimaa remonttiin.

   Poista
 4. Ihastuttaa tuo hellaleivinuuni, lapsuus tulee kovasti mieleen :) Juuri tuo harmaa peltiuunin väri on aivan mahtava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupirtin Lotta/Sirpa, mä meinasin alun remonttihurmoksessani maalata tuon pellin, mutta onneksi en niin tehny :) Mietin että onkohan tuo hellani mun alun alkaenkin ollut peltikuorinen vaiko vasta myöhemmin päällystetty.

   Poista
  2. Jaa'a, tiiä tuota. Meillä lapsuuden Vanhassa Tuvassa oleva uuni oli juuri tuollainen harmaa peltipäälysteinen. Tupa on rakennettu joskus 1800- luvun lopulla, joten veikkaisin uuniakin alkuperäiseksi. Hyvä ettet maalannut! Loistava noin :) Meijän omassa kodissa hellan on joku edeltäjä maalannut, maali rapisee ja on aikasta kulahtanut - voipi joutua joku päivä hamassa tulevaisuudessa sen uudelleen maalaamaan. Mutta millä värillä, sepäs se! Siinä onkin pohtiminen :)

   Poista
 5. Vuohenputken kukinta on todella kaunis. Näyttää toisinaan kuin niitty olisi peittynyt pitsiin.

  VastaaPoista