17.6.2013

Saman pöydän ääreen I : juhlavalmisteluja


 


















Ennen superkivaa kesäjuhlaa höösättiin yhtä ja toista. Ahdettiin ostoksia jääkaappiin, suunniteltiin ruokalistaa, laitettiin vuohenputkia maljakoihin ja pujotettiin täkkejä puhtaisiin pussilakanoihin. Mahtava joukko loistavia yhteistyökumppaneita lähti mukaan vieraanvaraisuuteen ja etukäteen oli vieraille kotiinviemisiksi aika monta lahjapahvilaatikkoa purettavana, ihanaa lahja-astiaa tiskattavana ja lahjapussukkaa täytettävänä. Sisko kurvasi jo edellisenä päivänä asuntovaununsa kanssa pihaan ja tuli auttamaan järkkäilyissä.

Ja taas voisi arvuutella että kenelle bloggarille on pedattu tuo alimpien kuvien peti. No Kettukarkillehan se!

Yhteistyökumppaneiden bloggareille lahjoittamia tuotteita kuvissa:
Piilopaikka-astiat, Ulla-lautaset, Kastehelmi-maljat tiskikuvissa: Arabia & Iittala. Tiskikuvien keittiöpyyhkeet: Kauniste. Tyylikkäät mustat tiskiharjat ja –rätit: Musta5101. Pinkit lahjapussit sisältöineen olohuoneessa: Pentik. Vihreät lahjapussit sisältöineen komerossa: Madara & Burt´s Bees. JF by Finlayson valkoiset pellavavuodevaatteet: Finlayson.

Preparing the party for fellow bloggers with my sister; alot of dishes to do, beds to make and flowers to pick! A big thank you to all the wonderful sponsors who helped me make sure all guests had loads of presents to take home with them.

Sponsored products for blogger guests in this post: Arabia , Iittala , Kauniste ,
 Musta5101 , Pentik , Madara , Burt´s Bees , Finlayson

.

21 kommenttia :

  1. Nyt tarttee kyllä olla vähän kateellinen. Kyllä tällekin bloggaajalle tuollaiset lahjukset - juhlista puhumattakan - kelpaisi. Siitäkin huolimatta, etten aio koskaan (ilmaiseksi) mainosttajaksi taipua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kyllä ilo pakata vieraiden mukaan, kauniita lahjuksia tosiaan. Ja hyvä periaate, ilmaiseksi mainostajaksi ei bloggarin pidä taipua!

      Poista
  2. Kaikki oli niin viimeisen päälle. Oot sää melkonen party planneri. <3

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania kuvia. Noissa juhlissa olisin ollut mielelläni mukana. On ollut hauska katsella kuvia teiltä muiden blogeista. Jokaisella ollut vähän oma näkökulma ja kuvissa on ollut paljon uusia ihastuksen kohteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se, niin kivaa katsella muiden ottamia kuvia omasta talosta. Nää nurkat on itte tullut kameran kanssa niin nuohottua että on mahtavaa nähdä uusia näkökulmia :)

      Poista
  4. Oi, mitä aarteita! On se hyvä, että kampanjatantsulakanoitakin löytyi tuollainen pino, kun sopivat mukavasti noihin kastehelmien pastelliväreihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna, kampanjatantsut ovat sieltä vuosien takaa, hankittu sillon joskus kun niitä se erä tehtiin :) Pinossa ei ole kun kaksi täkkiä ja neljä tyynyä, näyttävät jotenkin enemmältä mystisesti...

      Poista
  5. Voi kuinka ihana kuvia! Ja voi että miten mahtavat nuo Arabian ja Iittalan astiat, maljat ja lautaset ovat varsinkin kun ne näkee ryhmässä!! Tekis mieli hankkia juuri samat itselleni. Oisin myös mielellään ollut juhlissa mukana, teillä oli varmaan tosi hauskaa!! Mukava idea järjestää kesäjuhlat vihreässa talossa, se on niinku kesäjuhliin luotu se koko talo, ja sulla oli hyvät yhteistyökumppanit!Olipa tosi jännää arvella sun vieraita, toivottavasti arvasin oikein.
    Jännää nähä lisää kuvia teidän juhlasta!! Ja hyvää kesän alkua sulle!!
    T:Lotta Evelina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo astiat olivat kyllä tuollaisina isoina röykkiöinä aika vaikuttava näky :) Jos olis ittellä noin paljon astioita niin eiväthän ne mahtuis mihkään kaappeihinkaan, saattais tulla tilanpuuteahdistus. Onneksi lähtivät lahjoina bloggarivieraiden mukaan :)

      Kiitos, ihanaa kesää sinnekin. Ja täältä pukkaa lisää kuvia pian.

      Poista
  6. Voi, että on kauniita kuvia!
    Ihania aarteita.

    VastaaPoista
  7. Awww, ihania kuvia ja Annikalle isot läpyt! Niin hienosti vedetty kaikki. Kiitos ihana <3

    ps. just täällä omia kuveja kaivan kamerasta ja koitan saada pian linjoille..

    VastaaPoista
  8. Oi mitä ihania juttuja! Kuvat ovat niin nättejä ja tuotteetkin houkuttelevia. Teillä on varmasti ollut ihanat juhlat! Odotan innolla loppujakin postauksia niistä :)

    VastaaPoista
  9. On se Annika vaan mahti muija! K I I T O S!!! <333

    VastaaPoista
  10. Oh my, I'd love to be your friend ;P

    VastaaPoista
  11. No voe mahoton mitkä juhlat järkkäsit! Oli ihanaa päästä tutustumaan vihreään taloon. Ah, miten kaunista teillä siellä onkaan! Super kiitos ihanainen Annika! <3

    VastaaPoista
  12. Kesäjuhlat... Sitä parasta. Mahtava blogi muutoinkin, yksi lemppareistani... Taustaillut olen jo pitkään! Mukavaa kesää.

    VastaaPoista
  13. En varmaan edes osaa kuvitella miten paljon järkkäilyjä jouduit juhlien eteen tekemään. Ei voi kuin vielä kerran nöyrimmin kiittää kutsusta ja kestityksestä. Tämä juhla ei kyllä koskaan mielestä unohdu! <3

    VastaaPoista
  14. Juhlissa sai pienen aavistuksen siitä järkkäilyn määrästä, jota teitte ennen kemuja. Näistä kuvista viimeistään paljastuu koko härdelli! Olette ihana emäntä- & isäntäpari, sun miehes on kyllä vertaansa vailla.

    Kiitos makeista kesäyön unista yläkerran vanerikattohuoneessa, harvoin sitä nimikkokarkki tyynyllä odottelee :)

    VastaaPoista
  15. Hei. Katselin monta jaksoa huvilaajahuussia ja muita sisustusjuttuja, kun yritin saada inspiraation siivota saunakamarimme. Mutta täältä se sun postauksesta sitten tuli! Kiitos! En tarkoita mitään sun ideaa varastaa, vaan sun kuvista ja tunnelmista innostuin. Upea blogi kerrassaan! Kiitos kovasti!

    VastaaPoista