27.3.2019

VäliovetLattian valmistuttua yläkertaan päästiin asentamaan väliovia. Niiden suhteen ei ollut sen kummempaa visiota - päätettiin vain että massiivipuuta laitetaan. Ovet piti vieläpä hankkia yhtäkkiä tosi nopsasti kun tämä talo alkaakin nyt valmistua käsiin. Nämä Jeld Wenin Unique 501 -ovet löytyivät varastotavarana heti mukaan Bauhausista ja ovat kyllä kivan näköiset ja mukavan jykevät. Tuo yksi peili tekee minusta noista siromman oloiset kuin laakaovista, jotka ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniita nekin. Minipieni koristeellisuus ovissa sopii mun ajattelemaan kokonaisuuteen hyvin.

Ihan mahtavaa kun huoneista voi laittaa jo ovia kiinni. Mennä tilaan möllöttämään ja sulkea oven perässään. Ja vaikka estää sirkkelin sylkemän purun leviämisen pitkin taloa!


Portaikon kaiteeseen yläkertaan on jo sommiteltu vähän sormipanelointiakin. Koko portaikon panelointi onkin seinien rakenteen takia vähän kinkkinen homma, katsotaanpa saadaanko se onnistumaan. Mutta kaiteet nyt ainakin, ja alakerran puolella hiukan seinääkin paneloidaan. Kylppäreiden katoissa paneeli jää puun väriseksi mutta nämä kaiteet taidetaan kyllä maalata jottei kylppärifiilis tartu.

3 kommenttia :

  1. Ihanaa edistymistä! Toivottavasti panelointi onnistuu suunnitellusti :)

    VastaaPoista
  2. Hei mikä sävy on tuo vaalea harmaa?

    VastaaPoista
  3. Meilläkin tulossa väliovien asennus ja autotallin oven asennus. Tuntuu kyllä, että tämä rakentaminen sujuu nyt nopeammin kuin aiemmin. Kohta huomataankin, että päästään muuttamaan. https://www.vasmet.fi/tuotteet/teraspalo-ovet

    VastaaPoista