28.3.2019

Keittiö on saapunut!


Kaupallinen yhteistyö: Unique Home
 

Keittiö alkaa hahmottua ja nyt seruaa making of -kuvia! Kaappien rungot ovat nyt paikoillaan ja odotellaan hetki vielä ovia ja peitelevyjä. Koneetkin ovat jo valmiina paketeissaan raksalla. Nyt jo näkee hyvin miten mikäkin sijoittuu ja minkä kokoista mikäkin on. Voi hypistellä vetolaatikoita ja funtsailla hyllyjen korkeuksia. Keittiöhän ostettiin siis koneineen Turkulaiselta Unique Homelta ja asennuskin otettiin pakettiin mukaan. Ammattimieheltä noiden runkojen paikoilleen laittaminen sujuikin hämmästyttävän nopeasti, yhdessä aamupäivässä. Tuossa postauksessa tarkemmat kuvat keittiöstä ja tarina siitä miksi päädyttiin ostoksille juuri Turkuun.

Korkea ja leveä aamiaiskaappi suurentui viimetipassa; sen piti alun perin olla metrin levyinen, mutta viime visiitillä Unique Homella totesin yhdessä myyjä-Mikan kanssa että mitä isompi, sen parempi. Laitettiin siis vielä 20cm leveyteen lisää. Jännitin hiukan tekeekö se tuosta ruokakomeron ovinurkasta liian ahtaan, mutta oikein hyvä siitä tuli. Ja nyt on sitten kunnolla tilaa levittää voileipätarvikkeet kaapin sisään kahvinkeittimen tuntumaan. Aamiaiskaapin vasemmalle puolelle tulee jääkaappi.Aamiaiskaapin alalaatikot on tehty extrakestäviksi jotta niihin voi ladata normaalia enemmän painoa. Ne kestävät hyvin vaikka isomman määrän lautasia. Kaapin ovet aukeavat vain yläosasta, laatikoille pääsee siis suoraan käsiksi avaamatta ovia ensin. Tämä oli yksi tärkeä valintakriteeri kun keittiötoimittajia vertailin, kaikilta ei tuommoista ratkaisua löytynyt.Liesituuletin on Savon aktiivihiilisuodattimellinen Noppa -malli valkoisena. Soma pieni kuutio! Budjetti ei antanut periksi tällä kertaa lieteen integroitua liesituuletinta, ne pelimerkit satsattiin kivitasoon. Mutta tosi kaunis on tuo Noppakin kokonaan ylälkaapittomassa ratkaisussa.


Näyttää vielä kovin harvalta, mutta ei lopulta enää paljon puutu. Kalustelevyt ja ovet paikalleen. Vetimet asemiin. Taso päälle. Sitten keittiö on valmis odottamaan putki- ja sähkömiestä ja koneiden asennusta. Vasempaa reunaan tulee pakastin. Liesituulettimen alle tietysti liesi ja erillisuuni. Sitten astianpesukone. Odotan jo että peittyy kaikki tuo vedeneristeen turkoosikin. Jatketaanpa keittiötarinaa taas kun edistystä tapahtuu - eli varmaankin aika pian.

*Keittiöstä saatu alennusta


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti