5.3.2019

Raksapäivitys: pintamaalia ja saunan seinää


Taloprojekti on taas kuljettanut aikaa eteenpäin sellaista tahtia että on huivi vaan hulmunnut. Tasoitus- ja maalausurakan viimeisiä viimeistelyjä tehtiin viime loppuviikosta ja se valmistui viikonlopuksi. Kaikissa seinissä on nyt pintamaalit paikallaan. Näissä kuvissa jo ensivilautusta sävymaailmasta. Kerron valkkaamistani väreistä aikanaan tarkemmin, mutta tässä vaiheessa jo sanottakoon että taloon ei siis tullut ainuttakaan valkoista seinää.

On taas lämpimän suosituksen aika. Talon tasoitus- ja maalaustyöt hoiti erittäin mallikkaasti ja huolellisesti E.U Pintamestarit Oy. Paitsi että työn jälki on todella meidän mieleen, oli maalariporukka aivan älyttömän mukavaa sakkia. Kilpailutettiin useampi firma ja E.U Pintamestareiden hinta oli tosi hyvä - kannattaa siis ehdottomasti katsastaa jos olet tasoittajia/maalareita vailla. Minä löysin firman alunperin Pieni talo Helsingissä -blogin kautta. Kiitos Piialle mainiosta vinkistä ja laitetaanpa hyvä suositus kiertämään!


Ja kah, onpa tapahtunut kylppärin puolellakin. Saunan seinä- ja kattopaneelit ovat alkaneet siirtyä olohuoneen lattialta paikalleen. Tuli talopaketin saavuttua vähän yllätyksenä että saunan ikkuna onkin puun värinen eikä valkoinen niin kuin kylppärin toinen ikkuna. Mutta nythän se näyttääkin tuon sormipaneelin kanssa ihan hitsin kivalta - ihan hyvä yllätys siis!

3 kommenttia :

  1. Saunan ikkuna on varmaan lämmön ja kosteuden vuoksi puun värinen.

    VastaaPoista
  2. Mikä tuo sininen sävy jonkun huoneen seinässä on? Näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista