10.8.2017

Muutosmieli mökin olohuoneessa


Tuli muutosmieli. Katselin ympärilleni mökin olohuoneessa ja tuumasin että nyt on aika jollekin uudelle. Olkkarin kalusteet ja värit ovat olleet enemmän tai vähemmän sijoillaan koko sen ajan kun mökki on ollut minun, nyt yli yhdeksän vuotta. Ja jos tämä talo on se paikka jossa voin mielin määrin sisustushurvitella, miksen nyt sisustushurvittelisi.

Päätin vaihtaa olohuoneen seinien värin ja vähän vaihtaa kalustetta. Suunnitelmat ovat muilta osin vielä levällään mutta seinien sävy on valkattu ja maalipurkki odottaa jo auton takakontissa. Tulee todennäköisesti kokonaisuudessaan vähän aiempaa pelkistetympää.

Aloitin miniremontin poistamalla juhannusruusut seinältä. Hetken kirpaisi ottaa kaunis tapetti pois, mutta sitten totesin että jäähän mulle kaikki kuvat joista voin sitä vielä katsella jos tulee ikävä. Alla kuva lähtötilanteesta ja yllä tämän hetken maisemat. Seuraavaksi uusi väri seiniin kermanvalkoisen päälle ja sitten kalusteiden paikkoja ja vihdoksia miettimään.

Onpa mukavaa pitkästä aikaa vähän remonteerata ja rymsteerata! Hanke etenee hitaasti, mökkireissut ovat kesän lopulla taas harvenneet. Mutta varmasti se etenee.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti