26.4.2016

Kevättä pöytäliinoissa


 

Kevään tullen mökin keittiön ruokapöytä alkaa näyttää kaljulta. Se alkaa selvästi mun silmissäni kaivata ylleen jotakin värikästä liinaa. Siitä alkaa kesänmittainen liinavalssi, joka alkaa yleensä keltaisilla sävyillä ja etenee pinkin kautta sinisiin. Loppukesästä sävyt alkavat syventyä, tummeta ja murtua. Olen noin muuten aivan armottoman huono sesonkisisustaja, mutta pöytäliinoja tykkään kyllä erityisesti kevään ja kesän tullen vaihdella. Mökin piirongin laatikossa on läjä eripituisia, ommeltuja ja ompelemattomia marikankaita, joita heitetään kyökin pöydälle fiiliksen mukaan. Kokelman tuorein liinatulokas taitaa olla viime kesänä kirppikseltä löytynyt klassikko, Unikko alkuperäisessä tummansinisessä värityksessä.



Jos teillä on kotosalla tekeillä jonkinlainen kevätuudistus niin osallistukaapa samalla StyleRoomin kivaan kisaan, jossa haastetaan tekemään kotiin tekstiileillä kevätilmettä. Toki vaikka viimevuotisillakin kuvilla voi osallistua, pääasiahan on kivojen keväisten sisustustekstiili-ideoiden jakaminen. Mäkin värkkäsin tästä kevätpöytäliinataipumuksestani albumin. Siellä vilahtaa kyökin pöydällä Marimekolta pinkki Ananas, Isot kivet keltaisena sekä roskiksesta pelastettu, vihreäsävyinen tammenterhokuvioinen kaunotar. Osallistumisaikaa on 2.5. asti ja luvassa on lehtipalkintoja oman valinnan mukaan!


1 kommentti :

  1. Ittekseni tässä naureskellut kun keittiössä on edelleen joululiina pöydässä, että ehkä sen voisi jo vaihtaa... viimeistään juhannukseksi =)

    VastaaPoista