11.4.2016

Kaupunkikodin remonttipäivitys, osa 16: Keittiöremontin edistymistä
Keittiö edistyy täällä hitaasti - mutta onneksi varmasti. Kävi niin että osa kaapeista myöhästyi luvatusta toimitusajasta ja siitä alkoi lumipalloefekti joka sekoitti kaikki jo sovitut aikataulut. Piti sumplia uudestaan asentajan, putkimiehen ja sähkömiehen visiitit. Jossakin vaiheessa alkoi tähän säätämiseen jo vähän hermokin mennä. No nyt aletaan vihdoin olla kuitenkin viittä vaille valmiita. Viimeisiä viimeistelylevyjä ja sokkelia tuolla juuri värkätään paikalleen. Onkohan se edes mahdollista että näissä remppapalapeleissä kaikki menisi niinkuin Strömsössä?

Kuutisen viikkoa ehdittiin olla täällä uudessa kaupunkikodissa ilman keittiön iloja. Oi sitä onnen päivää kun tuosta uudesta hanasta alkoi virrata vesi ja uusi uuni alkoi lämmeta! Vielä kun saadaan nuo vihoviimeiset viilaukset paikalleen niin voi jo laittaa astiat kaappiin ja kapustat laatikkoon. Tai no, sitten pitää vielä tuo takaseinä laatoittaa ja pari pistorasiaa asentaa. Mutta siis erittäin vahvasti voiton puolella ollaan jo. Hella lämpiää, valot syttyy ja liesituuletinkin hyrrää. Tässä muutamia kännykkäotoksia keittiön viimeaikaisista vaiheista. Alkaa jo saada vähän parempaa käsitystä miten tuo ovien tummanharmaa väri istuu ympäristöönsä.

Vetimetkin on nyt päätetty, hankittu, tuunattu ja odottamassa asennusta. Niistä juttua seuraavaksi.


1 kommentti :

  1. Vau, siitä tulee niin hieno! Kun kerroit, että keittiöstä tulee harmaa, niin en heti oikein innostunut. Mutta nyt kun näin tuon sävyn, niin sehän on tosi loistava! Uuni on myös niin kaunis.

    VastaaPoista