30.9.2015

Vintiltä puutarhaan, puutarhasta kotiin.Mökiltä kaupunkiin palatessa napattiin puutarhasta takakonttiin vihreän talon vintiltä joskus löytynyt AIV-pullo. Se on kaunista vihertävää lasia ja mittasuhteiltaan mukavan kookas. Kaupungissa makuuhuoneen pukukaappi kaipasi päälleen jotakin suurikokoista - kaappi näytti korkeassa huoneessa vähän orvolta ja lyhyenlännältä. Nyt sen päällä on tuo kaunis, puhtaaksi puunattu pullo korkeutta tuomassa. Pullolla ei ole ollut puutarhassakaan sen kummempaa funktiota, se on ollut koristeena ja ajoittain palvellut maljakkona. Jatkakoon samoissa hommissa kaupungissakin.


7 kommenttia :

 1. Hei, miten oletkin saanut pullon noin puhtaaksi? Ei ihan helppo tehtävä ainakaan mulle. Paras niksisi?

  VastaaPoista
 2. Samaa meinasin kysyä minäkin :) Miten puunasit puhtaaksi :) ? Meillä sama pullo, sameana tosin!

  VastaaPoista
 3. No tässäpä tulee mun epäekologinen puhdistusvinkkini! Ensin suihkuttelin pullon suusta sisäpintoihin Cillit Bang Lika&kalkki -puhdistusvaahtoa, valuttelin joka puolelle pulloa pyörittämällä ja annoin vaikuttaa tunnin. Sitten ujutin pulloon märän tiskirätin ja hiukan vettä ja taas pyörittelin pulloa niin että rätti "hankasi" pintoja sisältäpäin.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat sävyt makuuhuoneessa.
  Lasissa väri tulee hienosti esille.

  VastaaPoista
 5. Todella kivat kuvat tässä kirjoituksessa. Tykkään todella tuosta teidän kaupunkikodin tunnelmasta, siinä on jotenkin sopivassa suhteessa kaikkea :)

  VastaaPoista
 6. Lasi on hieno! Ja mistä tuo hurmaava kaappi on?

  VastaaPoista
 7. Upee pullo! Mä oon putsannut Tyynelässä vanhat lasipullot (huomattavasti pienemmät tosin) kaupungista tuodulla konetiskitabletin puolikkaalla ja kuumalla vedellä. Hauduttanut ja huuhtonut. Pätee hyvin myös termospulloihin. Ecoverin konetiskitabletit on ok.

  VastaaPoista