2.9.2015

Uudessa kaupunkikodissa


Sitä mukaa kun uuteen kaupunkikotiin on kannettu tavaroita ja kalusteita, on se alkanut tuntua enemmän ja enemmän kodilta. Ja tietenkin kaikista eniten kotoisuuteen vaikutti se että koirat muuttivat sisään. Jotenkin mystisesti meidän tavarat passaavat tähän asuntoon kamalan hyvin. Asunnossa on kauttaaltaan harmaaksi maalatut seinät. En olisi itse hoksannut maalata seiniä harmaaksi, mutta nyt kun niissä on tuo sävy niin hyvinhän se toimii. Valkoiset kalusteet, kuten keinutuoli, vaatekaappi ja sohva näyttävät aika kivalta sen kanssa.

A few photos from our new apartment in the city.

11 kommenttia :

 1. Ilmavaa ja raikasta! Kyllä se koto-olo tulee siinä vaiheessa kun on mussukat messissä. Toivottavasti teillä siinä lähellä puistoja (onko Hki keskustassa koirapuistoja?) ja kivoja kävelymaastoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä koti missä karvahaalarit :) Juu puistoja on ihan lähellä, koirapuistojakin! Niiden perusteella vähän asuntoja etsittiinkin, ovat koirille niin olennainen juttu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oh, kiitos! Osa tavaroista on vielä vanhalla asunnolla, pelkään että tyylikkyyskerroin tästä romun määrän lisääntyessä vähän vielä laskee... :)

   Poista
 3. Tosi kaunista, raikasta ja tyylikästä. Kivan ajattomasti remontoitu asunto. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilviraitti! Tuon ajattomuuden ansiosta tämä taitaakin olla eka asunto jossa me ei itse tehty minkään sortin uudistuksia ennen muuttoa. Yleensä on aina vähintäänkin joku seinä maalattu :)

   Poista
 4. Näyttää kauniilta ja kotoisalta. Pidän värimaailmasta, se on samaan aikaan raikas ja lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmioitunut, hyvin sanottu, raikkaan ja lämpimän yhdistelmä kuvaa kyllä tuota asunnon fiilinkiä paikan päälläkin hirmu hyvin!

   Poista
 5. Oikein kaunista on ja harmaa-valkoinen toimii todella hyvin!

  VastaaPoista
 6. Harmaat seinät ovat käuniit, tuovat kivasti esille valkoiset huonekalut yms. Kaunis koti ja ihania design klassikoit :)

  VastaaPoista