27.9.2015

Saunasuosikit: tosi hyvä Mádaran shampoo


Maalla. Syksy vielä vähän ujostelee, tiputtelee muutamia keltaisia lehtiä sieltä täältä. Saunan tuntumassa viihtyvä lumipalloheisi on heittäytynyt jo viininpunaiseksi. Kotkansiivessä on kaikki mahdolliset sävyt kesän vihreästä loppusyksyn syvään ruskeaan. Kaunista kaikki tyynni tämä luonnon levolle ryhtyminen.

Mutta siis asiaan, eli taas yhteen saunasuosikkiin. Tovin etsiskelin luonnonkosmetiikkashampoota, joka vaahtoaisi hyvin eikä jättäisi tukkaa karkeaksi. Tätä shampoota olen nyt käyttänyt mustalla saunalla jo parina suvena ja todennut oikein hyväksi. Mádaran Nourish and Repair tuoksuu vastaniitetyltä niityltä, tosi vihreältä ja hyvältä. Ja on riittoisaa ja mukavan paksua. Mökkiolosuhteissa on tuo kemikaalittomuus alkanut tuntua tärkeältä - ja muutenkin kyllä kosmetiikkaostoksia tehdessä. 

Mádaran tuotteita olen alunperin saanut blogin kautta testiin ja niistä mm. tätä shampoota on sen jälkeen tullut ostettua omalla rahallakin jo useampi pullo - mökkisaunan lisäksi kaupunkikylppäriin myös.

EDIT: Ja vielä vilpitön vinkki. Madaralla on aika ajoin vuorokauden mittaisia -40% alemyyntejä ja seuraava sattuu olemaan sopivasti jo 6.10. Tuolta lisätietoa!

2 kommenttia :

 1. puistokemisti27.9.2015 klo 15.47

  Kannattaa muistaa, että esim. biohajoavuus ei ole sama kuin ympäristöystävällisyys. Näissä luonnonkosmetiikoissa ei ainesosalistat ole mitenkään erityisen kemikaalittomia, vaikka niitä kuinka markkinoitaisi ympäristöystävällisinä. Kaikista vähiten kemikaaleja sisältää yleensä palasaippua, nestemäisiä välttäisin mahdollisimman paljon, jos ympäristöystävällisyyttä hakee.

  VastaaPoista
 2. Minä tilasin heti tuon shampoon ja hoitoaineen. Kiitos vinkistä ! Oma tukkani on hyvin ohut ja huonovointinen,
  hyvin heikko. Haluan kokeilla tätä. Olen jo pitkään ajatellut että pitäisi hankkia jotain hyvää shampoota.
  Mukavaa ja kaunista syksyä sinne !

  VastaaPoista