26.5.2015

Intohimonsa kullakinPikkukoira rakastaa Ikea-hiiriä. Siis niitä sellaisia lapsille tarkoitettuja pehmohiiriä joita on myynnissä Ikeassa isoissa laareissa. Hiiriä pitää aina olla jemmassa, joskus jopa sellainen isompi rottakin kelpaa. Hiiret rakastetaan puhki. Niiden häntä ja korvat imeskellään ja lopulta katkotaan kokonaan. Langasta tehdyt viikset nyhdetään irti etuhampailla. Raatoa viskellään pitkin poikin ja vaaditaan ihmisiäkin sitä heittelemään. Ja lopulta se hylätään olohuoneen räsymatolle.

Hiiriottelun jälkimainingeissa suurpeto haukottelee sohvalla.


8 kommenttia :

 1. Haha, tuo kuulostaa jotenki tutulta!! :D

  VastaaPoista
 2. Hihi, meidän koiruus sai pari vuotta sitten hiirulaisen joululahjaksi. Tuijotti sitä hetken, nuuhkaisi... ja siinä se. Hälle kelpaa nimittäin vain valkoiset pehmolelut, eikä niitä koskaan revitä rikki. Niitä heitellään, noudetaan ja leikkien jälkeen nukahdetaan pää pehmoleluun nojaten. Vähän on valikoiva maku meidän Pupella. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin noi oli aikanaan suosikit isolla koiralla. Heitteli niitä ilmaan ja olan yli, yhtään ei tainnut rikkoa. Nykyään 12-vuotias ei enää viitsi leikkiä millään leluilla, nenäliinoja ja vessapaperirullia on kivempi silputa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tuo nenäliinojen silppuaminen on tuttua täälläkin! Etuhampailla suikaloidaan pieneksi silpuksi :D

   Poista
 4. Hei, minun on pitänyt jo kauan kysyä, että kuinka valkoinen sohva sopii koira talouteen? Itse pähkäilen juuri uuden sohvan ostoa, ja kauheasti haluaisin ostaa valkoisen sohvan. Mutta kovasti mietityttää että kuinka hyvin se pysyy puhtaana. Itsellä kun on 6 chihuahuaa ja ovat osanneet mukavasti sotkea mun nykyiset sohvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooooh, kuusi chihua! Mäkin haluan... Irrotettavat, pestävät päälliset auttavat pitkälle. Ja rapaisimpina kausina pidämme jotakin täkkiä tai muuta suojakangasta sohvan päällä. Eihän toi meidän sohva nyt toki ihan hohtavan valkoisena millään pysy :)

   Poista
  2. Kiitos, tämä auttoi kovasti. Taidan vihdosta viimein uskaltaa ostaa valkoisen sohvan. On sitä jo kauan toivottukkin. Chihut on parhaita. Nuo ovat kaikki minun omia kasvatteja. Kasvattajaa ei musta tosin tullut, koska en raaskinut yhdestäkään luopua... :D

   Poista