31.5.2015

Sinäkö se oot? Hae StyleRoom-bloggaajaksi!Haluaisitko mukaan StyleRoom -blogeihin? Bloggaajajoukkoa laajennetaan ja nyt on haku päällä! Jos kirjoitat koti- ja sisustusaiheista blogia, voit hakea mukaan. Blogisi voi olla kävijämääriltään pieni tai iso, tyylisi voi olla justiinsa sellainen kun on. Mukaan haetaan kaikenlaisia sisustusblogeja - kaikenlaisia koteja kun on StyleRoomissakin.

Mitä se StyleRoom-blogeihin kuuluminen sitten tarkoittaisi? No minulle se ainakin tarkoittaa kuulumista sisustamisesta innostuneeseen verkkoyhteisöön. Yhteistyötä mahtavien kanssabloggaajien kanssa. Mahiksia ansaita bloggaamalla. Osaavaa, innovatiivista ja älyttömän mukavaa A-lehtien taustatiimiä. Blogin säilymistä omalla tontilla. Näkyvyyttä StyleRoom-sivustolla. Kasvavan, inspiroivan sisustusyhteisön kehittämistä. Jos kiinnostuit niin lukaisehan haun tarkemmat yksityiskohdat. Hakuaikaa on juhannukseen,  21.6. asti.

Ja kuulehan, yksi mentoribloggaajan paikkakin on auki. Meitä mentoreita on nyt Riikka, Maria, Tarja ja minä - viidettä kaivataan. Mentoroinnistakin löydät lisätietoa tuolta samalta hakusivulta. Vähän jo jännittää kenen kasvot tuohon kysymysmerkin paikalle tulevat!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti