17.5.2015

Yläkerran makuuhuone, ihana saippua ja lakanavinkki
Maalle kylään tullut ystävä toi tuliaiseksi niin kauniin saippuan, etten ole vielä raskinut avata mustanpuhuvaa pakkausta ja viedä sitä saunalle. Se on nyt tuossa yläkerran makuuhuoneen yöpöydällä muun kauniin kanssa odottamassa. Saippuan tuoksu on ihana - se toimii nyt vähän niin kuin huonetuoksuna makkarissa.

(Ja sitten vielä alehaukan pikainen vinkki jos tykkäät Annon pellavalakanoista. NetAnttilassa on järkky ale tuosta Pilkku-kuosista jota on tuo mustavalkoinen tyynyliinamytty toiseksi ylimmässä kuvassa. Pussilakanoista on alessa keltainen ja vaaleansininen ja tyynyliinoista kaikki värit.  Mä laitoin tilauksen menemään ja mökille tulee toivottavasti pian vaaleansinistä Pilkkua!)

Bedroom at the summer house. A friend brought the Milomill soap as a gift. The black packaging with orchid print is so beautiful I´m having trouble opening it.

6 kommenttia :

 1. Sulla on kyllä parhaat vinkit! Tilasin jo aikaisemmin niitä armeijapyyhkeitä keittiöpyyhkeiksi ja nyt nämä! Vaaleansinistä Pilkkua tulossa siis tännekin! Olenkin jo haaveillut pellavalakanoista jonkun aikaa, mutta hinta on hirvittänyt! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä :) Minuakin on pellavalakanat kiinnostaneet jo kauemmin, mutta ei ole tullut hankittua eikä aktiivisesti etsittyäkään. Nyt lähti tilaukseen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Juurikin etsiskelin pellavalakanoita, mutta luovutin hinnan takia. Nyt ei tarvinnut kahdesti miettiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, keltaiset pilkkulakanat haettu postista tänään :) Nuo mh:n peilit...ihanat!
  //Leena

  VastaaPoista