7.5.2015

Minä & StyleRoom
Tiedättekö jo sisustusyhteisö StyleRoomin?

StyleRoomin meininki laajenee ja muuttuu pian entistäkin mukavammaksi. Toukokuun aikana starttaa nimittäin StyleRoom-blogit. Minä saan nyt ilokseni ilmoittaa että Vihreä talo on heti ensialkuun tuossa blogiporukassa mukana kolmen muun mahtavan sisustusblogin kanssa! StyleRoom-blogien alkutaipaleen kunniaksi kuvattiin pienet filmit meidän kaikkien neljän lanseerauksessa mukana olevan bloggaajan ajatuksista sisustamisesta ja asumisesta. Tuossa yllä on mun pätkäni joka kuvattiin Vihreässä talossa. Jos katsotte nuo alla olevat pätkätkin niin hoksaatte ketkä kolme muuta ovat niitä StyleRoom -blogikollegoitani. Blogiporukka tulee jatkossa kasvamaan, siitä kuulette aikanaan lisää.

Jonkin verran kyllä jännitti kun mun halonhakureissuani, saunanlämmitystäni ja kyökkipuuhiani kuvattiin, mutta onhan tuo lopputulos aivan soma. Filmien tunnelma kertoo minusta StyleRoomin fiiliksestä yleisestikin; siellä ollaan mutkattomasti, rennosti ja kotoisasti ja tarjotaan sisustusinspiraatiota tavallisille suomalaisille. Se onkin minusta tuossa sivustossa kivointa, sinne voi kuka vain ladata albumeihin kotikuviaan eikä kaiken tarvitse olla millään muotoa sliipattua ja viilattua. Kuvia selatessa se kotoisuuden fiilis välittyy.

Vihreä talo pysyy täällä samassa osoitteessa entisillä sijoillaan jatkossakin eikä muuta mihinkään. StyleRoomissa voi jatkossa näpsästi seurata yhdessä paikassa meidän blogien postauksia. Käytännössä me bloggaajat toimimme StyleRoomissa mentoreina ja silloin tällöin kirjoittelemme omiin blogeihimmekin aiheeseen liittyen. Tähän hommaan tartun tosi mielelläni, tiedossa on kivoja teemoja, kilpailuja ja tapahtumia. Tämän yhteistyön myötä mun blogin mainosmyynti siirtyy A-lehtien osaavan tiimin käsiin - tähän asti olen hoitanut sitä tonttia itse.

Tosi hienolta tuntuu ottaa askel ammattimaisemman bloggaamisen suuntaan taas muutaman vuoden tauon jälkeen - Vihreän talon portaaliajoista onkin ehtinyt jo vierähtää aikaa. Odotan innolla ja jännityksellä millainen matka tästä alkaa. Eikä yhteistyötaho ja porukka voisi juuri mukavampi olla, terveisiä vaan kanssabloggaajille ja StyleRoomiin Annalle, Lauralle ja muulle joukolle! Me halutaan tehdä yhdessä tästä kaikille teille lukijoille innostava juttu.8 kommenttia :

  1. Mahtista, onnea! Hieno video (ja videot)! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä mahtijuttu, meille kaikille, ihan fiiliksissä!

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa hyvältä, mukavanoloinen poppoo suosikki bloggaajia.

    VastaaPoista