1.3.2015

Kyökkielämää

Yhteistyössä Styleroom

Se on kyökki monen kodin sydän. Niin se taitaa meidänkin torpassa olla, ainakin jos mitataan sen mukaan missä huoneessa eniten vietetään aikaa. Keittiöstä alkaa maalle tullessa ensimmäiseksi talon lämmittäminen ja kyökin sohvalla viihdytään päivän alusta yömyöhään asti. Maalla arkinen keittiöelämä on myös verkkaisempaa kuin kaupungissa. Mökillä kokkaillaan kaikessa rauhassa, hörpitään kahvia ilman kiirusta, lämmitellään puuhellaa ja tiskataan fiilistellen. Ruoan syömisen kanssa ei hötkyillä, paitsi jos on kiljuva nälkä.

Millaista arkea teidän keittiöissä elellään? Toivottavasti pääsemme kyökkiarkeenne pian kurkistelemaan: Avotakka ja sisustusyhteisö StyleRoom järkkäävät nimittäin Minun keittiöni -kilpailun johon keittiötarinoitanne kaivataan. Osallistu kilpailuun tekemällä kuva-albumi keittiöstäsi StyleRoomiin 1.-22.3. välisenä aikana ja kerro millainen arki sinun keittiössäsi vallitsee. Tarkemmat kilpailuohjeet löytyvät tuolta, kattokaapa sieltä miten hieno Kenwoodin yleiskone on voittajalle luvassa palkinnoksi! Keittiöalbumeista valitsee ensin kuusi suosikkiaan raati, jossa minäkin saan ilokseni olla mukana. Mun lisäkseni tuomaroimassa ovat Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma ja StyleRoomin Laura Grönqvist. Ja sitten noista raadin valitsemista kuudesta finalisti-albumista yleisö saa lopulta äänestää kilpailun voittajan.

Vihreän talon keittiötouhuja voi katsella tuolla mun laatimassani StyleRoom -albumissa, siellä on tämän postauksen kuvat ja monta lisää. Toivottavasti se saa pian teidän keittiöaiheisista albumeistanne seuraa. Onnea kisaan!

5 kommenttia :

 1. Ihania astioita ja koko kyökki.

  VastaaPoista
 2. Keittiö on kyllä paras huone. Arvostan sitä suuresti, kun niin kauan oltiin ilman. Elämä keittiössä sisältää hyvää ruokaa, juuri sellaista, kuin haluaa, aika paljon leipää ja aika paljon uuniherkkuja. Lisäksi keittiössä on unelmien täyttymys, kone, joka tiskaa puolesta. Joskus istun sen vieressä ja kuuntelen sen ääntä, kiitän, että se on olemassa. Keittiö on astioiden kylpylä ja hyvien ajatusten hautomo. Parasta on kun saa nuolla sähkövatkaimen vispilät taikinasta puhtaaksi.

  VastaaPoista
 3. voi ihanuus! haaveilen niin tuommoisesta kotoisasta keittiöstä:)

  VastaaPoista
 4. Teidän keittiö on kyllä niin tunnelmallinen! Ja tuo hella... niin suloinen :)

  VastaaPoista
 5. Minunkin haavekeittiössä on sohva. Voiskohan Mikolta saada reseptivinkkiä noista ruusukaaleista?

  VastaaPoista