30.3.2015

Minun keittiöni - äänestyksen aika!
Yhteistyössä StyleRoom


Arkinen elo kyökissä kaikkine kokkaustouhuineen ja oleiluineen on ehkä parasta. Minulla oli ilo kurkistella tosi monen ihmisen keittiöarkeen, kun olin mukana valitsemassa StyleRoomin ja Avotakan järjestämän Minun keittiöni -kisan kärkikuusikkoa. Kylläpä olikin kinkkinen tehtävä nimetä kuva-albumien ladanneiden joukosta suosikkeja - niin monen keittiöarki oli niin monella tavalla kotoisaa!

Tässä alla on Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoman, StyleRoomin Lauran ja minun pähkäilemä kärkisakki. Onneksi ei tarvinnut valita vain yhtä ylitse muiden, tehtävä olisi ollut näiden viehättävän kotoisten keittiöarjen kuvausten äärellä aika haastava. Sen haasteen äärelle pääsettekin te lukijat ja StyleRoomin kävijät: yleisö valkkaa nyt tästä kuusikosta äänestämällä Minun keittiöni -kilpailun ja hienon pääpalkinnon voittajan.

leenakarhunen: Liepun kyökissä
Kaksinkaksiossa: Kaksin keittiössä
MiiMii: Kodin keskipiste
Tuulentupa: Keittiö keskellä taloa 
KootutMurut: Koottujen murujen keittiössä syödään ja luodaan
annariikkanuutinen: Keittiömme vanhasta koulunkeittiöstä


Käykäähän katsastelemassa kuvat ja äänestämässä suosikkianne tuolla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi A-lehtien asumisenlehden (Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki, Unelmien Talo&Koti tai Viherpiha) puolivuosikertaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti