15.12.2013

Hetkellinen valo (ja luonnonkosmetiikka-arvonnan voittaja!)

Viime viikonloppuna talon pihaan satoi mukava kerros pakkaslunta. Se teki torpasta ja tienoosta ihmeellisen valoisan. Olohuoneen väritkin saivat hetkeksi heleytensä takaisin ja makkarin sininen tapetti hehkui. Nyt vihmoo räntää ja märkä lumi sulaa kovaa kyytiä pois, hämärä on palannut. Vaan on hämärässäkin puolensa, kynttilät palavat ja tumma tunnelma on vertaansa vailla.

Luonnonkosmetiikka-arvontaluukun voittaja on nyt arvottu, tavalliseen tapaan random number generaattorilla. Se arpoi voittajaksi Koivurinteen Akan, paljon paljon onnea Koivurinteelle! Täältä lähtis nyt tulemaan kaikenlaista joulusaunaan mukaan otettavaa, laittaisitko minulle sähköpostia ( vihreatalo (a) gmail.com ) niin saamme paketin matkaan?

 A light moment in a long winter period of darkness.5 kommenttia :

 1. Täällä myös saatiin viikko sitten nauttia valosta ja valkeudesta - nyt kaatosade.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Kylläpä nyt Koivurinteen joulusaunassa nautitaan. =)

  VastaaPoista
 3. Olipa kyllä ihanaa, kun sai edes viikonlopun ajan nauttia pikkupakkasesta ja valkoisesta maasta - joka tosin oli jo tänään aamulla vähemmän valkoinen kun Torpalta aamuhämärissä starttasimme kohti kaupunkia.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle :) Juu nyt ei ole valosta tietoakaan. Ulkona säkkipimeää, sataa vettä ja tuulee. Missä on lumi ja pakkanen!

  VastaaPoista